AL-KO & SOLO by AL-KO MOTORNE KOSE

Zmogljiv tam, kjer druge kosilnice dosežejo svoje meje

Motorne in električne kose so idealne, če želite urediti svoj vrt. Zlasti na zidovih, ograjah, nagnjenih območjih, drevesih in drugih ovirah je idealna alternativa kosilnici za skrajšanje visoke trave in grmičevja na ustrezno dolžino. Električne kose delujejo z navijalko vrvice za lažjo košnjo. Poleg tega lahko z izjemno močnim rezilom zlahka režete olesenele dele rastlin in grmičevje. Za udobno delo so naprave opremljene tudi z ergonomsko oblikovanim ročajem. Vanj so vgrajeni upravljalni elementi, ki vam omogočajo optimalen nadzor nad napravo v vsakem trenutku. Ko končate z natančnimi nastavitvami, lahko krmilo iz visokokakovostnega odpornega aluminija v trenutku razstavite (odvisno od modela). Zaradi tega je motorno koso ali kosilnico z nitko  enostavno prevažati in jo je mogoče shraniti v manjšem prostoru..

MOTORNE KOSE

  Vaše prednosti

  Kosite lahko kar koli

  Naj gre za visoko travo in goščavo ali košnjo ob stenah, ograjah in drugih ovirah – s kakovostnim kovinskim nožem in nastavkom za kolut z nitko so motorne kose oziroma kosilnice z nitko najbolje opremljene za vse vrste uporabe.

  Vse v ročaju

  Z našim kolesarkem ergonomskem oblikovanem ročaju je zagotovljen optimalen nadzor nad napravo v vsaki situaciji.

  Takoj v dveh delih

  AL-KO 223 L-S v trenutku razstavite za shranjevanje na majhnem prostoru ali udoben transport.

  Koristni nasveti

  Motorne kose so klasična orodja za vzdrževanje krajine. Motorji bencinskih kos AL-KO imajo toliko moči, da jih uporabljajo tako krajinarji ali skrbniki parkov kot tudi ambiciozni vrtnarji..

  I Uporabnost: Bencinske, električne in baterijske motorne kose omogočajo uporabnost za delo blizu roba travnih površin. Modeli s kovinskim rezilom noža zlahka režejo debelo podrast. Zato so idealni za čiščenje obrobnih površin – kot različico z posebnimi nastavki  se uporabljajo za visoko travo na nedostopnih mestih.

  I Moč: Pri bencinskih modelih se paleta motorjev z visokim navorom giblje od 22,5 ccm do ogromnih 50,8 ccm. Zadostna moč za različna področja uporabe.

  I Vzdržljivost: Veliki rezervoarji za bencin zadostujejo za dolge delovne intervale.

  I Ergonomija: Uporabljamo kosilnice z uravnoteženo težo. Poleg tega naši sistemi ročajev in nosilni pasovi zagotavljajo delo brez utrujenosti.

  Linija izdelkov

  Za vse potrebe: Naše motorne kosilnice so na voljo z bencinskim, baterijskim ali električnim motorjem. To pomeni, da vam lahko ponudimo pravo napravo za hobi in profesionalno uporabo.

  Vse naše kosilnice imajo zmogljiv pogon z različnimi možnostmi opreme. Kar zadeva bencinske kosilnice, imamo poleg običajnih 2-taktnih motorjev tudi 4-taktni model. Za zasebne vrtnarje do uporabe v komercialnem sektorju.

  Profesionalne bencinske kose z vrhunsko storitvijo
  Z motornimi kosami in kosilnicami na nitko  podjetja solo by AL-KO ter ustrezno menjavo rezalnih orodij in ustrezno močjo motorja, obstaja neverjetna vrsta možnosti delovanja. Zahvaljujoč različicam različic ročajev in dvojnimi nosilnimi pasovi ima uporabnik vedno vse pod nadzorom.

  Premium bencinske motorne kose z veliko rezalno širino
  Z bencinskimi motorji AL-KO Premium dobite robusten, zmogljiv motorni stroj. Z uporabo glave z nitko je omogočena možnost širino reza 41 cm. Če uporabljate trdno kovinsko rezilo noža, ima ta delovno širino 25 cm. Ti modeli so namenjeni zasebni uporabi na vrtu. Zahvaljujoč nastavljivemu kolesarskemu ročaju in dvojnemu naramnemu pasu spadajo med naše najbolj priljubljene kosilnice.

  Comfort bencinske motorne kose so kot nalašč za srednje velika območja
  Te kosilnice so idealne za srednje velika območja. Uporabite to vrtno orodje za čiščenje visoke trave z možnostjo uporabe glave z nitko in z dodatnim rezilom noža  za čiščenje goste podrasti. Popolno ravnotežje in udoben naramni pas zagotavljata delo brez utrujenosti. Dodatna kovinska obloga nudi posebno varnost motorju in posodi za gorivo.

  Classic bencinske motorne kose ponujajo kakovost po dostopni ceni
  Lahke in priročne bencinske kosilnice v visokokakovostni izvedbi ponujajo zmogljiv dvotaktni motor, samodejno nastavitev rezalne niti in priročen, nastavljiv L-ročaj ali ročaj za kolo.

  Funkcija Multitool

  Štiri funkcije v eni napravi: Bencinska motorna kosa BC 260 MT vam ponuja možnost opravljanja različnih del s štirimi različnimi nastavki. V kompletu so glava z nitko, rezilo noža, rezalnik za palice in škarje za živo mejo. To pomeni, da je večnamensko orodje idealno opremljeno za vsa področja uporabe na vrtu in okoli njega. Zahvaljujoč deljivi gredi je večnamensko orodje mogoče hitro razstaviti, da prihranite prostor za shranjevanje ali udoben prevoz v prtljažniku.

  | Večnamensko orodje v kompletu z glava z nitko, kovinskim rezilom noža,  verižno žago in nastavkom za obrezovanje žive meje

  | Zmogljiva kosilnica kot osnovna naprava

  | Deljiva gred za enostaven transport in prihranek prostora

  Glava z nitko: za obrezovanje in čiščenje visoke trave

  Rezilo: za košnjo visoke trave in podrasti

  Višoka žaga za vej: za obrezovanje vejic in vej na visokih mestih dreves

  Škarje za živo mejo: za enostavno rezanje visokih živih mej

  Naš nasvet: Za vse, ki raje delate z električnim vrtnim orodjem: v družini EnergyFlex boste našli drugo baterijsko  večnamensko orodje.

  Zmogljivi bencinski motorni trimerji  – veliko  dodatne opreme

  Najsi gre za čiščenje na vrtu ali za profesionalno vzdrževanje nepremičnin in krajine – z bencinskimi kosami podjetja AL-KO ter ustreznimi zamenljivimi rezalnimi orodji in ustrezno močjo motorja obstajajo velike možnosti uporabe strojev.

  Zahvaljujoč različnim vrstam ročajev in nosilnih pasov ima uporabnik vedno vse pod nadzorom. Vsaka kosa ima veliko dodatne opreme.

  Related posts