Akcija!

solo® by AL-KO akumulatorska motorna kosa GT 4235.2 z baterijo in polnilnikom

 399,90

  • Priložena 36 V litij-ionska baterija in polnilec
  • Uravnotežena konstrukcija in udobno rokovanje
  • Regulacija hitrosti (Eco- & Power-Speed) z drsnim gumbom
  • Vključno z nožem in tuljavo (navojna glava hitro in enostavno za enostavno vstavljanje in navijanje)
  • Ergonomski kolesarski ročaj za udobno delo
  • Delovanje z nizkimi vibracijami
Šifra: 127673 Kategoriji: ,

Opis

Vrhunska košnja z akumulatorsko motorno kosilnico solo® by AL-KO GT 4235.2

Inovativna tehnologija baterij z visoko rezervo moči. Agregat AL-KO GT 4235.2 navdušuje s popolnimi rezultati košnje v preverjeni kakovosti AL-KO. Skrbno prirezovanje za ljudi in okolje: tiho in brez izpušnih plinov.

Zmogljiv, neodvisen in ekološki

Akumulatorsko motorno kosilnico napaja 36 V ENERGY FLEX Li-Ion baterija s 4 Ah ali 5 Ah. Ena baterija za veliko vrtno in gozdarsko opremo. Zmogljiva motorna kosa za vaš vrt ima energijo za obrezovanje celo podrastja itd. brez vrzeli. Zelo učinkovit tudi za večje površine. Zahvaljujoč zmogljivemu brezkrtačnemu motorju je idealno primeren za izkušene vrtnarje, ki želijo prihraniti veliko časa. Zahvaljujoč pogonu šepetanja vaši sosedje ostanejo nemoteni.

Uravnotežena konstrukcija, ergonomsko oblikovani ročaji za kolesa in delovanje z nizkimi vibracijami zagotavljajo delo brez utrujenosti. Običajno hitrost lahko spremenite iz Eco v Power Speed ​​z drsnim gumbom. Vključno z glavo vrvice Fast & Easy (36 cm delovne širine) za enostavno vstavljanje niti in hitro navijanje rezalne vrvice brez odpiranja glave vrvice. Priložen je tudi robusten nož s 3 zobmi s širino reza 25,5 cm za uporabo na zahtevnem terenu.

1x polnilna baterija 36 V (5,0 Ah) in polnilec sta vključena v obseg dobave.