Akcija!

solo® by AL-KO MT 130 bencinsko večnamensko orodje

 259,90

  • Osnovna enota z nastavkom za krtačni rezalnik (rezilo in kolut z nitko)
  • Inovativni bencinski motor z nizkimi emisijami
  • Praktičen asimetričen ročaj z zanko za popolnoma udobno rokovanje
  • Sistem Easy Start – enostaven zagon motorja z majhnim naporom
  • Vključen je udoben oblazinjen dvojni nosilni pas
  • Kotni zobnik, ki ne potrebuje vzdrževanja
Šifra: 127634 Kategoriji: ,

Opis

Vsestranski pripomoček za vaš vrt – naše večnamensko bencinsko orodje solo® by AL-KO 130 MT.

Ta bencinska kosilnica kot mobilni multitalent ne navdušuje le s popolnimi rezultati košnje v preverjeni kakovosti solo® by AL-KO, temveč se z ustreznimi rezalnimi orodji uporablja tudi za druge namene. Pripomoček za krtačo z glavo z vrvico Fast and Easy (za enostavno navijanje in hitro navijanje brez odpiranja glave z vrvico) ter 2 različna rezila (3-zobno in rezilo za sekljanje) so vključeni v obseg dobave. Večnamensko uporabo lahko razširite z visokim obrezovalnikom (CSA 130 MT), nastavkom za obrezovanje žive meje (HTA 130 MT) ali s podaljškom gredi dolžine 1 m (MTA 130 MT) (opcija – ni priložen).

Inovativni motor z dodatnim  dovodom zraka

Ta poseben motor z nizkimi vibracijami omogoča čistejše in boljše izgorevanje (do približno 45 % manj izpušnih plinov CO²) ob manjši porabi goriva.  Po zgorevanju zrak očisti zgorelo zmes (izpušne pline) iz zgorevalnega prostora, tako da za naslednje zgorevanje ne ostane skoraj nič nezgorele zmesi.

Visoko udobje in odlično upravljanje zagotavljata sistem Easy Start – enostaven zagon motorja z majhnim naporom – in praktični asimetrični prilagojen ročaj . K temu je treba dodati še oblazinjen dvojni trak za nošenje in ročaj z mehkim dotikom, ki sta vključena v obseg dobave. Kotni zobnik je popolnoma zatesnjen in zato ne potrebuje vzdrževanja. Zaradi ločljivega stebla orodja je krtačna kosa zasnovana tudi za priročen prevoz in prostorsko varčno shranjevanje. Neodvisno od časa delovanja baterije, dolžine kabla in zapletenih kablov – vaša prednost na velikih zelenicah in v parkih ter zlasti na odprtem terenu.

Nakup solo® by AL-KO Bencinski multitool MT 130 & alternative

To bencinsko večnamensko orodje preprosto kupite v naši spletni trgovini ali poiščite prodajalca v svoji bližini.

Želite razširiti obseg uporabe svojega večnamenskega orodja? Nato sta na voljo nastavek za visoke obrezovalnike CSA 130 MT (št. izdelka 127635) in nastavek za obrezovanje žive meje HTA 130 MT (št. izdelka 127636).