Kontakt

Kmetijska mehanizacija za še tako zahtevne…

Smo mlado in perspektivno podjetje s tremi zaposlenimi, ki vam zagotavljamo stalno zalogo rezervnih delov kmetijske mehanizacije, traktorjev, vrtnih kosilnic, motornih žag,ipd…., strojev, potrošnega materiala, ležajev, semeringov, seger obročki, o-ring ter mazalnih sredstev! Sodelujemo z najbolj priznanimi znamkami v kmetijstvu in vrtnarstvu, pri čemer imamo tudi zastopstva in pooblaščen servis!

Zastopamo vodilna podjetja ( BCS, AL-KO, SOLO by AL-KO, PASQUALI, FERRARI, HONDA, ŠTRUC MUTA, KOHLER, ACME, LOMBARDINI, LABIN, EFCO, HUSQVARNA, MTD, CUB CADET, STIGA, OREGON, REPSOL, SDF SAME, HURLLIMAN, LAMBORGHINI, DEUTZ, SIP, CODEX, GOLDONI, KAWASAKI, ALKO, MORELLATO …..

Trudimo se predvsem za naše zveste stranke, ki nam stojijo ob strani in nam popolnoma zaupajo, iz druge strani pa seveda sami nudimo ugodne cene rezervnih delov in strojev, ter stalno zalogo!

V naših prostorih nudimo tudi UGODEN SERVIS, z usposobljenim osebjem, ki skrbi za tehnično dovršenost in zanesljivost, tako da popravimo še tako zahtevne primere!

Veselimo se vašega klica še bolj pa vašega obiska na našem naslovu, ki ga najdete v KONTAKTU naše internetne strani!

Lepo vas pozdravljamo !

 TOTI TRADE d.o.o.

Bezina 111, Slovenske Konjice

Telefon :  0590 19999 / 040 849 544

Delovni čas:  8.00 – 16.00

Elektronska pošta: kmtotistajerci@gmail.com

    Ime in priimek (required)

    Vaš Email (required)

    Zadeva

    Vaše sporočilo