AL-KO TRAKTORSKE KOSILNICE

Kraljevi razred nege trate

S traktorjem za trato AL-KO boste “doživeli” posebno izkušnjo pri negi trate. Naj vas prepričajo naši zmagljivi kosilni stroji. S preizkušenimi štiritaktnimi motorji in širino rezanja do 125 cm je na voljo pravo orodje za vsako zahtevo. Kako udobna je košnja, boste občutili takoj, ko boste sami sedli za volan. Na varnost traktorja za trato AL-KO se lahko popolnoma zanesete in ob obhodih po vrtu doživite pravo veselje. Preprosto obrnite ključ in pritisnite stopalko za plin. Široke pnevmatike, športni volan, pedala za vožnjo naprej in nazaj, ki so postavljena ob strani, močno spominjajo na izkušnjo vožnje “zelo blizu avtomobila”. Spustite se v novo dimenzijo košnje trate s traktorji za trato, ki so jih zasnovali inženirji podjetja AL-KO in jih proizvajamo v naši avstrijski tovarni.

VAŠE PREDNOSTI

Kosišče

S kroglični ležaj, blažilec vibracij. Idealno za košnjo blizu robov. Pri nekaterih modelih ga je mogoče pretvoriti v funkcijo mulčenja.

Udobno delo

Globok naslon in prostor za noge, ergonomski delovni položaj  omogočajo košnjo udobno in brez utrujenosti tudi v daljšem časovnem obdobju.

Široke pnevmatike za optimalen oprijem

Široke pnevmatike traktorjev AL-KO in kosilnic omogočajo optimalno vožnjo tudi po težkih terenih in preprečujejo kolesnice na vrtu.

Preprosto prilagodite višino košnje

Zahvaljujoč centralni nastavitvi višine košnje lahko v najkrajšem času dosežete popolne rezultate rezanja. Z ročico lahko zelo enostavno in brez zapletov nastavite pravo višino košnje.

Velika košara za travo

Zvočni signal vam pove, kdaj je košara  polna. Nato se koš izprazni s teleskopsko ročico ali s pritiskom na gumb.

Enostavnost uporabe

Vse komande na naših traktorjih in kosilnicah so nameščene tako, da jih je mogoče optimalno upravljati z vozniškega sedeža. Zahvaljujoč jasnemu elektronskemu prikazovalniku pri nekaterih modelih imate vedno pregled delovnih ur, stanja napolnjenosti akumulatorja, rezerve goriva ali ustreznih varnostnih funkcij.

Hidrostatični pogon z nožnim pedalom

Za najboljšo izkušnjo vožnje tudi v najtežjih razmerah. Pedali za naprej in nazaj pri solo traktorjih AL-KO so tik ob drugem.

Zanesljiva moč

Zmogljiv motor zagotavlja učinkovito in hitro delo na velikih površinah. Na številnih traktorjih uporabljamo visokokakovostne zračno hlajene motorje Briggs & Stratton Intek. Motorji so izredno trpežni, zanesljivi ter primerni za vsakodnevno in zahtevno uporabo.

Patentiran mehanizem prostega teka  za zaščito menjalnika

Zaradi posebnega mehanizma v naših traktorjih je pedal za plin med zaviranjem izklopljen. S tem zaščitite menjalnik in podaljšate njegovo življenjsko dobo.

Related posts