AL-KO AGREGATI IN INVERTERJI

Električni generatorji in generatorji v sili: za prosti čas, hobi in v primeru izpada električne energije

Zaradi aktivnejšega preživljanja prostega časa in vse pogostejših ekstremnih naravnih nesreč postaja neodvisnost od stacionarnih virov energije vse pomembnejša – tudi v zasebni sferi. Rešitev: od omrežja neodvisen generator električne energije, ki z bencinskim motorjem kadar koli in kjer koli zagotavlja želeno električno energijo. Ne glede na to, ali želite zagnati računalnik na oddaljeni počitniški lokaciji ali potrebujete elektriko po neurju, da izčrpate klet ali popravite škodo, ki jo je povzročilo neurje. Idealno za osnovno oskrbo v hiši med izpadom električne energije. Imamo pravi generator za vsako uporabo, kot so kampiranje in karavaning, obrt in kmetijstvo, gradbišča ter vrt in hobi..

2500-C

 469,90
Električni agregat z velikim rezervoarjem za gorivo in močnim 4-taktnim motorjem…

6500D-C

 949,90
Električni agregat z izjemno močjo za posebne zahteve Zaradi velike, konsta…

Vaše prednosti

Kjerkoli in kadarkoli

Zaradi aktivnejšega preživljanja prostega časa in vse pogostejših naravnih nesreč postaja neodvisnost od stacionarnih virov energije vse pomembnejša – tudi v zasebni sferi. Možna rešitev: od omrežja neodvisen generator elektrike, ki z bencinskim motorjem kjerkoli in kadarkoli zagotavlja potrebno električno energijo.

Inverterji / generatorji

Z generatorji AL-KO lahko električne naprave upravljate neodvisno od javne oskrbe z električno energijo. Za posebno občutljive naprave, kot so prenosni računalniki ali televizorji, so inverterji zaradi svoje posebne zasnove in neodvisnosti od nihanja števila vrtljajev motorja najprimernejši, saj zagotavljajo zelo stabilno frekvenco.

Dobri razlogi za nakup električnih generatorjev AL-KO

Vse naše generatorje poganja bencin, zato jih preprosto napolnite, vklopite in pridobivate energijo. Odvisno od modela, imajo generatorji lahko rezervoar s 4, 15 ali 25 litri. To jim omogoča moč do največ 5,5 kW in čas delovanja do 14 ur.

Za nujne primere, med nevihtami, pri delu v naravi, za spontane zabave ali počitnice v neokrnjeni naravi – uživajte v neodvisnosti z električnim generatorjem AL-KO.

Dodatne prednosti:
I Neodvisnost od električnega omrežja
I Velika fleksibilnost
I Kompaktna zasnova
I Raznolika področja uporabe
I Minimalne potrebe pri vzdrževanjuKako izbrati pravi generator

Da ugotovite, kateri generator ustreza vašim potrebam, si oglejte oznako s porabo električne energije. Pri tem velja: večja kot je moč priključenih porabnikov elektrike, mora biti večja tudi moč generatorja.

Drugo merilo so potrebe glede kakovosti električne energije: če je za delovanje občutljivih naprav, kot so računalniki, potrebna visokokakovostna električna energija, je prava izbira inverter. Če pa želite upravljati le svetlobne vire in stroje, zadostuje agregat. Inverterski generatorji so naprave s posebno napredno tehnologijo: zaradi spremenljive hitrosti motorja in generatorja proizvajajo neprekinjeno moč z zelo natančno sinusno izhodno napetostjo.

Pri podjetju AL-KO so na voljo sledeči generatorji:

INVERTER

Primeri uporabe
I Kampiranje, avtodomi in prikolice, čolni
I Vrtnarjenje in prosti čas
I Računalniki, prenosniki, Hi-Fi in televizijski sprejemniki

Koristni nasveti
I Majhne velikosti, lahki in tihi
I Mobilni in z majhno porabo goriva
I Idealni za porabnike elektrike, kot so računalniki, televizorji ali klimatske naprave

AGREGATI

Primeri uporabe
I Obrt in kmetijstvo
I Vrtnarjenje in prosti čas
I Gradnja in razsvetljava

Koristni nasveti
I Visoka vzdržljivost in zmogljivost
I Minimalne potrebe pri vzdrževanju
I Idealno za napajanje običajnega električnega orodja in svetlobne opreme

Električni generatorji in zasilni električni generatorji za vse vaše potrebe

Z izdelki podjetja AL-KO ustvarite prostor zase, saj so naši električni generatorji prilagojeni za raznolika področja uporabe. Če želite praznovati na vašem vrtu ali zelenici, vam naše naprave zagotavljajo prijetno osvetlitev in zanesljivo delovanje glasbene opreme. V ta namen generatorji elektrike prepričajo s svojo kompaktnostjo in tihim ter zmogljivim štiritaktnim motorjem.  Zato lahko naše električne generatorje vzamete na izlete z ladjo ali jih uporabljate pri motornih športih. V naši ponudbi boste našli lahek inverter s težo 21 kilogramov in različne agregate z največ 88 kilogrami. Vaša izbira je odvisna od priključenih porabnikov in želene kakovosti električnega toka. Naprave, kot je AL-KO 3500 C, so idealne za kampiranje in avtodome, na gradbiščih ali v kmetijstvu za osvetlitev in stroje.  Za napajanje prenosnega računalnika ali drugih bolj občutljivih naprav vam priporočamo inverter.

Zmogljivi viri enerrgije z bencinskim motorjem

Zato električni generatorji prepričajo s svojo kompaktnostjo in tihim ter zmogljivim štiritaktnim motorjem. Naši generatorji so zato idealni tudi za izlete z ladjo ali ukvarjanje z motornimi športi. V naši ponudbi boste našli lahek inverter s težo 21 kilogramov in različne agregate z največ 88 kilogrami. Vaša izbira je odvisna od priključenih porabnikov električne energije in želene kakovosti napajanja. Naprave, kot je AL-KO 3500 C, so idealne za kampiranje in avtodome, na gradbiščih ali v kmetijstvu za osvetlitev in stroje. Za napajanje prenosnega računalnika ali drugih bolj občutljivih naprav vam priporočamo inverter.

Related posts