AL-KO & SOLO by AL-KO ROBOTSKE KOSILNICE

Popolnoma samodejno za popolno pokošeno trato – primerno za vrtove do 2.000 m2

LRobotske kosilnice Robolinho® delajo tiho, varno, nežno in tudi pametno (če so povezane s sistemom Smart Home ali Smart Gardening System), medtem ko vi preživljate svoj omejeni prosti čas z družino ali se  sproščate, robotska kosilnica  kosi. Zaradi sistema Double-Cut, ki ga je razvil AL-KO, zagotavljajo popoln vzorec rezanja. Obenem je tako nastala pokošena mikrotrava biološko gnojilo za trato. Robotske kosilnice Robolinho® ne kosijo samo samodejno in zanesljivo obvladajo tudi zelo ozke prehode in naklone do 45 %. Za popolno negovano trato z najboljšimi rezultati testov

Vaše prednosti

Enostavna nega trave

Zahvaljujoč rednemu rezu trava vedno ostane v optimalni vištini. Tehnologija dvojnega noža zagotovlja naravno gnojenje, s katerim se pokošena trava drobno naseklja neposredno v ohišju kosilnice in se vrne na travnik. to pomeni, da ni treba odlagati zelenih odpadkov.

Preprosta namestitev

Postavite ter pritrdite bazno postajo, pritrdite omejitveni kabel z zemeljskimi klini na trato, nastavite čase delovanja in to je vse. Omejitveni kabel in zemeljski klini so v obsegu dobave.

Preprosto upravljanje

Zaradi pregledne nadzorne plošče je programiranje kosilnice Robolinho® otročje preprosto. Svoj Robolinho® pa lahko upravljate tudi z našo aplikacijo AL-KO inTOUCH Smart Garden, Amazon Alexa ali IFTTT.

Robolinho® skladnost z  Alexa, IFTTT in AL-KO inTOUCH

Robolinho® omogoča preprost nadzor, upravljanje, konfiguriranje in logično povezovanje tudi z drugimi storitvami ter napravami z aplikacijo AL-KO inTOUCH, Amazonovo Alexo in IFTTT.

Dobra  tehnologija Robo

Zahvaljujoč kompaktni zasnovi in inteligentnemu upravljanju Robolinho® obvlada tudi ozke prehode s širino najmanj 60 cm. Prepozna ovire, se jim samostojno izogne in se vedno pravočasno odpelje nazaj do bazne postaje, da se polni.

Čista rešitev – dvakratna dvojna oštrina

Dva kaljena rezalna noža izmenično delujeta v levi in desni smeri ter s tem ostaneta ostra dvakrat dlje. Z zasukom nožev se ponovno podvoji čas delovanja. Kosilna enota z dvojnimi noži in posnemalnimi noži poskrbi za neoporečen rezultat košnje.

Optimalna zmožnost vzpenjanja

Kosilnica Robolinho® je zahvaljujoč močnemu pogonu in oprijemljivemu profilu koles zmožna izrednih vzponov. Kosilnica Robolinho® brez težav premaguje vzpone do 45 %.

V vsakem vremenu

Vgrajen senzor za dež vam nudi možnost izbire: pokositi ali se odreči košnji ko dežuje.

Pravilna višina rezanja

Nastavitev višine košnje lahko nastavite z enim premikom roke, označena je višina – enostavno in hitro.

S pritiskom na gumb se kosilnica odpelje domov

Košnjo lahko kadarkoli ustavite  s pritiskom na gumb ali z aplikacijo inTOUCH. V tem primeru se robotska kosilnica samodejno vrne na svojo bazno postajo. Ko baterija pade, se tudi samodejno pripelje do svoje osnovne postaje. Litij-ionska tehnologija zagotavlja hitro polnjenje brez spominskega učinka in dolgo življenjsko dobo.

Dober profil

Redno močan oprijem: pogona z močno profiliranimi kolesi zagotavljata majhne polmere obračanja in odličen oprijem.

Made in …

KAKOVOST, KI PREPRIČA Znamka AL-KO pomeni, da so izdelki proizvedeni v Avstriji. Prav tukaj, v zasanjanem mestecu Obdach na Štajerskem, izdelamo večino svojih vrtnih strojev, konstruiranih v nemški bavarsko-švabski regiji. S prilagodljivostjo in varnostjo podjetja, ki ga vodijo delničarji, je naš cilj izpolniti vsakršno željo naših strank. Od leta 1966 v obratu AL-KO v Obdachu vrtnega orodja in komponent.proizvajamo največji del zelo kakovostnega

Related posts