Multitool solo by AL-KO MT 42 (osnovna naprava)

 99,90

  • 3-v-1 osnovna naprava za nego drevja, žive meje in trate
  • Opcijski nastavki: škarje za živo mejo, visoka žaga za veje, kosilnica z nitko / motorna kosa
  • Udobno delo zaradi majhne teže in ročaja v obliki obroča
  • Tiho delovanje brez izpušnih plinov in motečega kabla zahvaljujoč akumulatorskemu napajanju
  • Dolgotrajen tek zaradi zelo zmogljivega Li-ionskega akumulatorja 42 V / 7,5 Ah PowerFlex (dodatni pribor, uporaben za vse naprave PowerFlex)

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 127437 Kategoriji: ,

Opis

Žaganje vej, obrezovanje žive meje in košnja brez emisij s samo eno akumulatorsko napravo, neodvisno od električnega priključka solo by AL-KO PowerFlex Multitool je s svojimi nastavki univerzalna naprava za učinkovito in celovito nego vrta.

solo by AL-KO Multi Tool MT 42 – uporaben za številne naprave PowerFlex

Akumulatorsko osnovno napravo Multitool PowerFlex MT 42 je z ustreznimi, opcijskimi nastavki mogoče preprosto pretvoriti v škarje za živo mejo, visoko žago za veje in motorno koso / kosilnico z nitko.
Opremljena z ergonomskimi ročaji ta osnovna naprava omogoča neutrudljivo delo s pripadajočimi nastavki oziroma orodji. Preureditev med motorno koso / kosilnico z nitko, škarjami za živo mejo ali visoko žago za veje opravite s preprostim posegom.
Napajanje Multitool MT 42 je izvedeno z akumulatorjem PowerFlex (akumulator in polnilnik nista v obsegu dobave), zato električni kabel ni potreben. Delovanje ne povzroča izpušnih plinov, hrupa in vibracij. Akumulator PowerFlex zagotavlja dolgotrajen tek z odličnimi rezultati dela in hitro napredovanje na najvišjem nivoju z istim akumulatorjem. Z njim boste pri vseh profesionalnih delih lahko naredili zeleno kljukico.

Tehnični podatki za solo by AL-KO Multi Tool MT 42

MT 42 je osnovna naprava za nastavke motorna kosa / kosilnica z nitko BCA 4235, škarje za živo mejo HTA 4245 in visoka žaga za veje CSA 4220. Za večjo delovno višino oz. delovno območje dobavljamo podaljšek MTA 42.
Zaradi majhne mase samo 1,7 kg in ergonomskega ročaja vključno z ročajem v obliki obroča osnovna naprava služi za odlično, telesu prizanesljivo rokovanje z vsemi nastavki za profesionalno nego vrta.
Z napajanjem iz Li-ionskega akumulatorskega bloka 42 V / 7,5 Ah iz družine PowerFlex (ni v obsegu dobave) osnovna naprava daje dobro podlago za učinkovito delo brez emisij in hrupa. Uporabniki zlasti cenijo dolgotrajni tek naprav z enim polnjenjem akumulatorja: do 180 minut brez obremenitve oz. 120 minut, odvisno od uporabljenega nastavka oziroma orodja. Zahvaljujoč Li-ionskim celicam je akumulator izredno obstojen, ne potrebuje vzdrževanja, njegovo polnjenje je preprosto: nima lastnega praznjenja in spominskega efekta.
Pri profesionalnem načrtovanju dela LED-prikazovalnik zanesljivo kaže stanje polnitve akumulatorja.

Nakup solo by AL-KO PowerFlex Multi Tool MT 42 in druge možnosti

Osnovno napravo solo by AL-KO Multi Tool MT 42 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Obstojen akumulator (štev. art. 127390) in polnilnik (štev. art. 127391) kot dodatni pribor nista v obsegu dobave.
Kot nastavki so dobavljivi: škarje za živo mejo HTA 4245 (štev. art. 127438), kosilnica z nitko / motorna kosa BCA 4235 (štev. art. 127463), visoka žaga za veje CSA 4220 (štev. art. 127439) in podaljšek MTA 42 (štev. art. 127476).

Naše prednosti za vas:

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Akumulator je treba kupiti posebej. Datum nakupa: od 01.06.2017.