AL-KO VRTNE ČRPALKE

Zmogljivo namakanje vrta z visoko učinkovitostjo

Vrtna črpalka se pogosto uporablja za zalivanje trate in cvetličnih gredic. Poleg tega je črpalka primerna tudi za črpanje vode iz vodovoda, deževnice itd. Povečan tlak je primeren tudi za škropilnice ali vrtne prhe. Za črpalke AL-KO je še posebej značilna visoka učinkovitost, zato naši izdelki izstopajo po učinkovitosti. Od tal so še posebej tihe, tako da vas ne moti hrup delujoče vrtne črpalke. Vgrajeni motorji so izjemno vzdržljivi in zmogljivi, zato ste lahko prepričani o dolgi življenjski dobi. Velik pretok naših vrtnih črpalk govori sam zase. Da bi vam zagotovili največje udobje in varnost med delovanjem, imajo naše vrtne črpalke široke nastavljive noge, nekatere imajo zaščito pred suhim tekom in glave črpalk iz visokokakovostnega nerjavnega jekla. Vgrajeni predfilter XXL lahko preprosto odstranite in očistite. Oprema in funkcije so odvisne od modela.

JET 3600

 129,90
e energetsko učinkovita, samodejno vsesava in je zaščitena pred suhim tekom V…

Vaše prednosti

Celovita zaščita

Vgrajena zaščita pred suhim tekom učinkovito ščiti črpalko pred morebitnimi poškodbami, če voda ne priteče. Filter XXL, ki ga je enostavno očistiti, prav tako zagotavlja optimalno zaščito pred onesnaženjem.

Nameščen v kratkem času

Zaradi povratnega ventila, vgrajenega v filter, vrtne črpalke AL-KO še posebej hitro črpajo vodo, zato jih je enostavno zagnati.

Samooskrba

Ne glede na to ali gre za vodnjak, cisterno ali sod za dež – vrtne črpalke AL-KO z vgrajenim sistemom curka v zelo kratkem času brez težav posrkajo vodo. Zato so vedno hitro pripravljene za uporabo.

Visoka učinkovitost, tiho delovanje

Zahvaljujoč petstopenjski visokotlačni tehnologiji z več kot 30-odstotno učinkovitostjo je vrtna črpalka Jet 6000/5 Premium ne le izjemno učinkovita, temveč tudi prijetno tiha z največjim dovoljenim hrupom 73 db (A). Črpalka z izjemno visokim tlakom do 6 barov (60 metrov) doseže tudi največji pretok 6.000 l/h.

Robustno in brez vzdrževanja

Ohišja vrtnih črpalk AL-KO so po želji izdelana iz nerjavnega jekla INOX ali plastike, ojačane s steklenimi vlakni. Zaradi tega so črpalke izjemno robustne in vzdržljive. Medeninasti vložki v priključnih armaturah zagotavljajo trdno povezavo tudi s standardnimi navoji G 1″.

Vgrajen Venturijev sistem

Velik sesalni učinek in učinkovit pretok vode zaradi vgrajenega Venturijevega sistema (ni na voljo pri vseh črpalkah).

Naše vrtne črpalke

Vrtne črpalke se uporabljajo za varno in priročno zalivanje vrta z razpršilniki, škropilnicami in škropilnimi glavami. So priročni in mobilni ter zagotavljajo močno namakanje tudi na dolge razdalje. Višina sesanja do 8 m ni težava. Vgrajena zaščita pred suhim tekom ščiti črpalko pred morebitnimi poškodbami, če ni dovolj vode. Filter XXL, ki ga je prav tako enostavno očistiti, ščiti pred onesnaženjem znotraj črpalke. Vrtne črpalke AL-KO z večstopenjsko tehnologijo dovajanja, kot je Jet 6000/5 Premium, so pri delovanju še posebej tihe. Črpalke z vgrajenim Venturijevim sistemom, kot je Jet 3600, prepričajo z velikim sesalnim učinkom in učinkovitim pretokom vode.

Preizkušeno in ocenjeno kot “zelo dobro”: Vodna črpalka AL-KO Jet 6000/5 Premium , Heimwerker Praxis (05/2013): zelo dobra (1.4)

Pri nas boste našli:

| Vrtne črpalke Premium 
Posebej tihe in energetsko varčne vodne črpalke

| Vrtne črpalke Comfort 
Z vgrajeno zaščito pred suhim tekom in filtrom XXL

| Vrtne črpalke Classic 
Robustne in zmogljive črpalke za vstopni razred

Prava črpalka za vaše potrebe

Vrtne črpalke Premium
| Vgrajeni predfilter XXL
| Vgrajena zaščita pred suhim tekom
| Zmogljiv in varčen z energijo
| Posebej tiho

Vrtne črpalke Comfort
| Vgrajena zaščita pred suhim tekom
| Vgrajeni predfilter XXL
| Zmogljiv in zanesljiv

Vrtne črpalke Classic
| Enostavno dajanje v obratovanje
| Mobilno in kompaktno
| Odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo

Related posts