Akcija!

Verižna žaga solo by AL-KO 6651, 38 cm

 399,90

  • Kompakten napajalnik za profesionalno uporabo v gozdu in na vrtu
  • Močan bencinski motor z močjo 2,2 kW z visokokakovostnim uplinjačem
  • Original Oregon 38 cm meč z .325 “pol dletom verige
  • Sistem Easy-Start za lažji zagon s temeljnim premazom in deko ventilom
  • Vzdržljiva magnezijeva ročična gred in kovana ročična gred

Na voljo po naročilu

Šifra: 127521 Kategorija:

Opis

Za zahtevne sekanje in žaganje dela, ki se izvajajo učinkovito, ne glede na baterijo ali kabel dolžine – to je tisto, kar ti močni bencinski motorne žage stati.

 

 

Bencinska žaga solo by AL-KO 6651 – vrhunski model z visokim navorom za zahtevna dela pri sečnji in žaganju

 

Bencinska žaga solo by AL-KO 6651 združuje visoko zmogljivost in majhno težo, zaradi česar je ta žaga zelo zmogljiva enota za ekstremne obremenitve. Zmogljiv bencinski motor, ki ga je enostavno zagnati, zagotavlja veliko moči za zelo učinkovito delo z lahkotno napravo. Prefinjeno blaženje tresljajev in ergonomski ročaji poskrbijo za vse ostalo, da se zagotovi nemoteno in telesu prijazno delo z napravo.

 

Tehnični podatki solo bencinske žage AL-KO 6651

 

Trpežni, originalni Oregonski meč vam omogoča hiter napredek pri rezalni širini 38 cm z dobro vodljivostjo in vodljivostjo. Prečna napetost verige z zapornimi maticami dosega točke v smislu enostavnosti vzdrževanja. Elektronski vžigalni sistem z novo funkcijo tipke ter temeljnim in dekompresijskim ventilom zagotavljata hiter in varen zagon. Zahvaljujoč dodatnemu dušenju tresljajev in ergonomsko optimiziranim ročajem se pogonska moč prenese na drog in verigo z malo tresljajev – in vam olajša doseganje natančnih rezalnih rezultatov in hkrati zaščito zapestja. Drug plus je velik papirnat zračni filter. Izjemno odporno ohišje zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Druge vrhunske lastnosti so nadzor pretoka olja, predgrevanje zraka v zimskem času in drog za boljši nadzor smeri pri sečnji

 

Kupite motorno žago solo by AL-KO 6651 in druge možnost

 

Solo by AL-KO 6651 verižno žago  lahko kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Je kompaktni agregat za profesionalno uporabo v vrtnarstvu in gozdarstvu. Najbolje je, da hkrati naročite visoko zmogljivo organsko olje za verige (št. Izdelka 113530/5 litra). Če imate raje akumulatorsko 127561motorno žago ali če že uporabljate orodje z akumulatorja EnergyFlex, je model CS 4235 (artikel št. 127 553) lahko vredna alternativa za vas.