Akcija!

HWA 4000 Comfort

 249,90

  • Vstop v avtomatsko oskrbo s porabno vodo v hiši in na vrtu
  • Zanesljivo, tiho delovanje
  • Črpalka, ki potrebuje le malo vzdrževanja, s konstantnim vodnim tlakom, z zaščito pred suhim tekom
  • Enostaven zagon zahvaljujoč XXL-filtru in protipovratnemu ventilu
  • Sestavni deli, ki pridejo v stik z vodo, so iz medenine in nerjavnega plemenitega jekla

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 113139 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Samodejna črpalka HWA 4000 Comfort je elektronsko krmiljena vstopna rešitev za namakanje trate in gredic ali za obratovanje z namakalnimi pršilniki ali vrtno prho pri konstantnem tlaku vode.

 

Samodejna črpalka – kompaktna in močna

Kdor želi svoj vrt redno namakati z deževnico ali vodo iz vodnjaka in mu je odveč ročno vklapljanje in izklapljanje črpalke, si kupi samodejno črpalko. Samodejna črpalka AL-KO je povezovalni člen med cisterno oz. sodom za deževnico in porabniki, npr. namakalnim sistemom za vrt. Ko npr. odprete prho na vrtu, pride do znižanja tlaka v cevovodu. Inteligentno elektronsko vezje Automatic Control se odzove in vklopi črpalko.
Številne samodejne črpalke se intenzivno uporabljajo prav poleti: z napravami AL-KO posedujete mehaniko za črpanje z dolgo življenjsko dobo, ki v povezavi z dovršenim krmiljem skrbi za trajno namakanje vrta. Samodejna črpalka AL-KO HW 4000 Classic je cenovno ugoden vstopni model, ki omogoča avtomatizirano oskrbo z vodo pri konstantnem tlaku.

 

Tehnične podrobnosti samodejne črpalke HWA 4000 Comfort

Inteligentno elektronsko krmilje Automatic Control stalno nadzora obratovanje črpalk in skrbi za energetsko varčno obratovanje pri absolutno konstantnem tlaku in z optimalno zaščito pred suhim tekom. Če pride do pomanjkanja vode, se črpalka v trenutku izključi – zato se črpalka nikdar ne pregreje. Vijačne zveze na dovodu in odvodu so iz medenine. Hidravlični deli črpalke, ki predejo v stik z vodo pa so izdelani iz nerjavnega materiala. In še nekaj, kar je všeč številnim uporabnikom samodejnih črpalk: naprave so izjemno tihe in skoraj ne potrebujejo vzdrževanja.
Z zmogljivostjo črpanja do 45 m in zmogljivostjo vsesavanja do 8 m je uporabnost samodejne črpalke res vsestranska. Naj gre za nadzemni rezervoar, cisterno za deževnico ali vodnjak globoko v zemlji – črpalka s takojšnjim učinkom in sposobnostjo črpanja do 4.000 l/h prepriča v vsakem trenutku. Da bi ne glede na kakovost vode ne prišlo do poškodovanja samodejne črpalke AL-KO HWA 4000 Comfort zaradi grobe umazanije, ima vgrajen XXL-Filter, katerega življenjska doba je zelo dolga zaradi preprostega čiščenja. Za odstranitev filtra uporabite priloženi ključ za filter – hitro in preprosto. Tako prihranite čas, ki bi ga sicer porabili za nego in ohranjanje delovanja črpalke.
Učinkovit sesalni sistem samodejne črpalke AL-KO HWA 4000 Comfort skrbi, da voda po cevi hitro priteče do mesta, kjer jo potrebujete. Na ta način je črpalka že v kratkem času pripravljena za delovanje. Priključki za gibke cevi ustrezajo standardni velikosti 1, zato je že obstoječ material mogoče brez težav kombinirati s samodejno črpalko AL-KO.
Opomba: samodejna črpalka ni primeren za pitno vodo, ampak samo za porabno vodo.

 

Kupite samodejno črpalko AL-KO HWA 4000 Comfort

Kupite samodejno črpalko AL-KO HWA 4000 Comfort preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Samodejna črpalka AL-KO HWA 4000 Comfort je perfekten vstopni model v svet avtomatizirane oskrbe s porabno vodo.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite še številne druge samodejne črpalke z večjo zmogljivostjo, npr. samodejno črpalko AL-KO SUB 4500 Comfort ali samodejno črpalko AL-KO HWA 6000/5 Premium.