Ročna kosilnica AL-KO Soft Touch 38 HM Comfort

 69,90

  • Izjemna okretnost
  • Rezalna tehnika brez dotika, ki prizanaša trati
  • Omogoča tiho delo brez emisij
  • Zaščita pred udarci in praskami z gumijastim odbijačem
  • Posebno rezalno vreteno s 5 noži za perfektno rezanje

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 112663 Kategoriji: ,

Opis

Z ročno kosilnico AL-KO lahko kakovost svoje domače trate približate nivoju angleškega igrišča za golf.

 

Ročna kosilnica Soft Touch 38 HM Comfort

Ročna kosilnica Soft Touch 38 HM Comfort ne povzroča emisij, deluje tiho in je idealen partner za nego majhnega vrta. Posebno rezalno vreteno s 5 noži omogoča enakomerno in precizno rezanje trave. Čisto rezanje – kot s škarjami.

 

Tehnične podrobnosti ročne kosilnice Soft Touch 38 HM Comfort

S širino rezanja 38 cm je ročna kosilnica Soft Touch 38 HM Comfort idealen partner za nego trate do 250 m². Višino rezanja je mogoče nastaviti v štirih korakih od 14 do 35 mm. S tem, da se rezalno vreteno s 5 jeklenimi noži in spodnji nož ne dotikata, kosilnica zagotavlja precizno in čisto rezanje ter s tem odlično negovano trato. Kolesa s premerom 220 mm tečejo zelo mirno tudi na neravnem terenu. Zaradi kompaktne konstrukcije in skupne mase samo 7,9 kg je okretna ročna kosilnica odličen partner tudi za prizanesljivo nego manjšega vrta s številnimi koti in vogali. Ergonomičen ročaj vam omogoča neutrudljivo delo z ročno kosilnico AL-KO. Kot opcija je na razpolago koš s prostornino 41 l.

 

Nakup Soft Touch 38 HM Comfort in druge možnosti

Ročno kosilnico Soft Touch 38 HM Comfort lahko udobno od doma kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.
Če potrebujete ročno kosilnico z vgrajenim hitrim zapiralom, ki omogoča spravilo na majhnem prostoru, vam priporočamo ročno kosilnico Soft Touch 380 HM Premium.