Ročna kosilnica AL-KO Soft Touch 2.8 HM Classic

 59,90

 • Izjemna okretnost
 • Rezalna tehnika brez dotika, ki prizanaša trati
 • Omogoča tiho delo brez emisij
 • Zaščita pred udarci in praskami z gumijastim odbijačem
 • Posebno rezalno vreteno s 5 noži za perfektno rezanje

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 112664 Kategoriji: ,

Opis

 • Z ročno kosilnico AL-KO lahko kakovost svoje domače trate približate nivoju angleškega igrišča za golf.

  Ročna kosilnica Soft Touch 2.8 HM Classic

  Ročna kosilnica Soft Touch 2.8 HM Classic ne povzroča emisij, deluje tiho in je idealen partner za nego majhnega vrta. Posebno rezalno vreteno s 5 noži omogoča enakomerno in precizno rezanje trave. Čisto rezanje – kot s škarjami.

  Tehnične podrobnosti ročne kosilnice Soft Touch 2.8 HM Classic

  S širino rezanja 28 cm je ročna kosilnica Soft Touch 2.8 HM Classic idealen partner za nego trate do 150 m². Višino rezanja je mogoče nastaviti v štirih korakih od 14 do 35 mm. S tem, da se rezalno vreteno s 5 jeklenimi noži in spodnji nož ne dotikata, kosilnica zagotavlja precizno in čisto rezanje ter s tem odlično negovano trato. Kolesa s premerom 220 mm tečejo zelo mirno tudi na neravnem terenu. Zaradi kompaktne konstrukcije in skupne mase samo 7 kg je okretna ročna kosilnica odličen partner tudi za prizanesljivo nego manjšega vrta s številnimi koti in vogali. Kot opcija vam je na razpolago koš s prostornino 23 l.
  Na portalu Vergleichsportal vergleich.org so kosilnici AL-KO Soft Touch 2.8 HM Classic dodelili najboljšo oceno 1,6 za razmerje med kakovostjo in ceno med sedmimi napravami (08/2017). Ročna kosilnica se je izkazala zlasti s preprosto uporabo in odlično okretnostjo.

  Nakup ročne kosilnice Soft Touch 2.8 HM Classic in druge možnosti

  Ročno kosilnico Soft Touch 2.8 HM Classic lahko udobno od doma kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.
  Če potrebujete ročno kosilnico za večje travne površine, vam priporočamo ročno kosilnico Soft Touch 38 HM Comfort.