Akcija!

PREMIUM pro 5271 VS-B

 999,90

  • Udoben, nastavljiv pogon koles za udobno košnjo
  • Posebej visoko aerodinamično ohišje omogoča zelo učinkovito košnjo in prestrezanje trave
  • Lahka XXL-kolesa za boljše napredovanje
  • Dolga življenjska doba zaradi aluminijastih pritrdilnih nastavkov ročaja in aluminijastega sprednjega nosilnega ročaja
  • Upravljalna plošča, z gumo prevlečeno območje ročaja in lahko dosegljivi upravljalni elementi
  • Centralno nastavljanje višine rezanja z eno roko
  • Zelo zmogljiv motor Briggs&Stratton s 3,2 kW
  • Koš 70 l s prikazovalnikom polnitve

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 127609 Kategorije: , ,

Opis

Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 5271 VS-B

 

Premium bencinske kosilnice solo® by AL-KO prepričajo v vseh svojih podrobnostih. Profesionalna kakovost in obstojnost sta pri teh izdelkih zagotovljeni zahvaljujoč izvoru: „načrtovano v Nemčiji“ in „izdelano v Avstriji“. Zato so te kosilnice kos tudi največjim zahtevam.

 

Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice 5271 VS-B

 

S širino rezanja 51 cm je bencinska kosilnica solo® by AL-KO 5278 VS idealen pripomoček za košnjo srednje velikega in velikega vrta do pribl. 1.800 m². Višino rezanja je mogoče nastaviti centralno od 30 mm do 80 mm. Motor Briggs&Stratton 875 EXi z močjo 3,2 kW je več kot dovolj zmogljiv za košnjo velikih travnatih površin in pogon koles z nastavljivo hitrostjo. Njegova poraba olja je občutno nižja. Funkcija 4-v-1 te bencinske kosilnice omogoča košnjo, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Velika lahko tekoča XXL-kolesa s krogličnimi ležaji in premium platišči ter ergonomsko oblikovan ročaj z upravljalno ploščo povečajo udobje pri upravljanju kosilnice solo® by AL-KO 5278 VS. K udobju pripomorejo tudi z gumo prevlečeno območje ročaja in priročni upravljalni elementi. Visoka, aerodinamična oblika ohišja omogoča zelo učinkovito prestrezanje pokošene trave. Trava se zbira v košu iz tkanine s prostornino 70 l.

 

Nakup bencinske kosilnice 5278 VS in druge možnosti

 

Kupite bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 5278 VS preprosto v naši spletni trgovini s premium storitvami ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 5278 VS je učinkovit, cenovno ugoden pripomoček pri negi vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico z električnim zagonom? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 4757 VSI.