PREMIUM pro 4852 VS ALU

 999,90

  • Odlični rezultati košnje in lovljenja zaradi visokega, zelo robustnega aerodinamičnega aluminijastega ohišja
  • Koš za lovljenje trave s trdem pokrovu
  • Funkcija 4 V 1: košnja, pobiranje, mulčenje in izmet v stran
  • Priročna centralna nastavitev višine rezanja
  • Udobno upravljanje zahvaljujoč ekskluzivnemu krmilu in upravljalski plošči
  • Varčen pogon na zadnji kolesi, brezstopenjsko nastavljiv
  • Aluminijast priključek za krmilo in aluminijast nosilni ročaj za dolgo življenjsko dobo

Na voljo po naročilu

Šifra: 127631 Kategorije: , ,

Opis

Od profesionalcev za profesionalce – bencinska kosilnica solo® by AL-KO 4852 VS ALU

Kompaktna aluminijasta kosilnica ima številne prednosti serije Professional: Najvišjo kakovost zagotavljata proizvodna postopka “izdelano v Nemčiji” in “izdelano v Avstriji”. Zaradi številnih zelo kakovostnih sestavnih delov je ta kosilnica popoln partner za ambiciozne vrtnarje.

Dolga življenjska doba zaradi aluminijastega ohišja

Dolgo življenjsko dobo zagotavlja ohišje iz tlačno litega aluminija, ki je izredno odporno na udarce, torzijo in rjo ter prijetno izolira hrup. Največja stabilnost, vzdržljivost in optimalna aerodinamika so značilnosti tega ohišja kosilnice.

Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 4852 VS ALU je s svojo širino košnje 47 cm izjemno učinkovita tudi pri košnji velikih travnikov do približno 1.500 m². Višino pokošene trave lahko centralno nastavite v 6 korakih od 30 mm do 85 mm. Brezstopenjsko nastavljiv pogon koles vas aktivno podpira pri delu.

Pnevmatike XXL s krogličnimi ležaji in nedrsečo tekalno plastjo zagotavljajo enostavno napredovanje na vseh terenih in površinah. Zaradi 4INONEfunkcije lahko z bencinsko kosilnico travo ne le kosite in lovite, temveč jo tudi stransko odmetavate ali neposredno mulčite. Kokpit z optimiziranim vodenjem kablov navdušuje z lahko dosegljivimi upravljalnimi elementi in udobno gumirano površino za oprijem. Zaradi posebne oblike ohišja, ki bencinski kosilnici zagotavlja visok izmetni kanal, je polnjenje 75-litrskega koša za tkanino še posebej enostavno. Uporaba številnih aluminijastih sestavnih delov, kot so priključek za krmilo, sprednji ročaj za prenašanje in nastavitev višine krmila, dopolnjuje to popolnoma opremljeno kosilnico.

Nakup bencinske kosilnice solo® by AL-KO 4852 VS ALU & Alternative

Preprosto kupite bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 4852 VS ALU v naši spletni trgovini z vrhunsko storitvijo ali poiščite prodajalca v svoji bližini. Če želite kosilnico za veče površin , vam priporočamo kosilnico solo® by AL-KO 5352 VS ALU  (št. izdelka 127632).