Akcija!

Motorni okopalnik AL-KO MH 540 Comfort

 479,90

  • Posebej primeren za rahljanje tal ali pripravo na setev tudi na večjih površinah
  • Posebej stabilno, ergonomsko krmilo
  • 3-smerna po višini nastavljiva zavorna opora za nastavitev pravilne delovne globine
  • Transportno kolo je mogoče enostavno in brez orodja zložiti
  • 4 aktivno delujoči noži za sekljanje z delovno širino 36 cm za enostavno razrahljanje
Kataloška št: N/A Šifra: 113970 Kategorije: , ,

Opis

Srednji razred bencinske motorne prekopalnike MH 540 Comfort – tudi za večje površine

Prekopalnik MH 540 Comfort je vaš robusten, okreten pomočnik za učinkovito uporabo na vašem vrtu, ki prihrani čas. Naj gre za obdelavo, prezračevanje ali rahljanje tal: S Tem motornim prekopalnikom zemljo pred setvijo dobro pripravite, jo zrahljate in obdelate s hranili, gnojili ali svežo zemljo. Primerno tudi za večje površine. Idealni motorni prekobalnik za hobi vrtnarjenje

Ne glede na to ali naprej ali nazaj

Z prekopalnik MH 540 Comfort je rahljanje velikih površin še posebej enostavno. To vam omogoča učinkovito in brez napora delo na območju, ki ga želite sesekljati. Z delovno širino 54 cm štirje kompleti nožev za sekljanje zagotavljajo drobno drobljivo zemljo do globine 33 cm. Obremenitev je ogromna v primerjavi z ročnim delom z lopato, pa tudi z ročno motiko in grabljami.

Aktivno delujoči, posebej oblikovani štirje kompleti nožev za sekljanje poganja močan 3,45 kW motor. To pomeni, da ima naprava srednjega razreda 51 kg potrebno vlečno moč. S 3-smerno nastavljivo zavorno oporo lahko po potrebi prilagodite delovno globino.

Posebno stabilno, ergonomsko krmilo je idealno za delo v nežni drži. Transportno kolo je mogoče enostavno nastaviti iz delovnega v transportni položaj brez orodja.

Varnost je ključna: varnostna ročica učinkovito preprečuje nenamerno obračanje nožev za rezanje. Poleg tega visokokakovostni pokrov orodij za sekljanje iz čvrste jeklene pločevine ščiti upravljavca pred letečim kamenjem in zemljo.