Motorni okopalnik AL-KO MH 360 Easy

 329,90

  • Majhen, kompakten motorni okopalnik za drobljenje prsti v drobne grude in za pripravo za setev
  • Majhna teža in ergonomsko krmilo za udobno delo
  • Po višini v 3 položaje nastavljiva zavorna ostroga za nastavitev prave delovne globine
  • Enostavno odstraniti transportno kolo
  • 4 aktivno delujoči noži okopalnika z delovno širino 36 cm za učinkovito rahljanje
Šifra: 113969 Kategorije: , ,

Opis

Motorni okopalnik AL-KO MH 360 Easy – močna, lahka za obdelavo tal

Motorni okopalnik AL-KO MH 360 Easy je vaš vitek, okreten pomočnik za učinkovito uporabo v vašem vrtu.
Naj gre za kultiviranje, prezračevanje ali rahljanje tal: z motornim okopalnikom AL-KO MH 360 Easy boste tla pred setvijo odlično pripravili, jih razrahljali, vnesli hranilne snovi, gnojila in svežo prst.
Mala in okretna talna freza AL-KO MH 360 Easy je idealen pomočnik posebej za ljubiteljske vrtnarje. Z njo boste pripravo tal opravili preprosto in z le malo telesnega napora.

Lahka in ergonomska

Z motornim okopalnikom AL-KO MH 360 Easy brez truda opravite rahljanje majhnega zemljišča. Z delovno širino 36 cm dosežete vsak kot v svojem vrtu. Olajšanje dela v primerjavi z ročnim delom z lopato in motiko je izjemno.
Štirje aktivno delujoči, posebno oblikovani noži okopalnika so izdelani posebej za drobljenje prsti v drobne grude – motor 2,2 kW ima dovolj moči za učinkovito delovanje samo 34 kg težke naprave. Ergonomski vodilni ročaj je brezstopenjsko nastavljiv in ga je pri transportu mogoče zložiti. Po višini v 3 položaje nastavljiva zavorna ostroga omogoča nastavitev prave delovne globine.
Idealna naprava za delo v telesu prijazni drži, na ozkih mestih ali za prizanašanje tlom: ergonomski upravljalni elementi v povezavi z majhno težo vam olajšajo delo z AL-KO MH 360 Easy v vsakem položaju, na strmini in gredicah s številnimi koti in vogali. Odstranljivo transportno kolo omogoča udobno menjavo mesta uporabe.
Kakovosten pokrov iz robustne jeklene pločevine varuje uporabnika pred prstjo in kamni, ki jih morda izvrže motorni okopalnik.