Akcija!

Motorni okopalnik AL-KO MH 1150 Comfort

 599,90

  • Idealno za rahljanje tal in obdelavo površin
  • Vključene so stranske mejne plošče za zaščito nasadov
  • Ergonomsko krmilo, nastavljivo na vstran in po višini brez orodja
  • Za nadaljnjo obdelavo tal je na voljo široka paleta dodatkov
  • Vključuje komplet koles z 2 gumijastima kolesoma 4.0-8
Šifra: 113972 Kategorije: , ,

Opis

Ogromna delovna širina – motorni okopalnik AL-KO MH 1150 Comfort

Motorni okopalnik AL-KO MH 1150 Comfort je vaš robusten pomočnik za učinkovito uporabo obdelovalnih površin, ki prihrani čas. Z veliko delovno širino 115 cm ga lahko priporočamo za obdelavo površin do približno 670 m².

Naj gre za obdelavo, prezračevanje ali rahljanje tal: S tem motornim okopalnikom  zemljo pred setvijo dobro pripravite, jo zrahljate in obdelate s hranili, gnojili ali svežo zemljo. Ergonomsko krmilo, ki ga je mogoče brez orodja spreminjati vstran in po višini, zagotavlja posebno enostavno uporabo. Če je opornik pomaknjen na stran, je mogoče območje udobno obdelati, ne da bi morali stopiti na že obdelano in tako zrahljano zemljo. Zaščitni zasloni, ki so vključeni v obseg dobave, omejujejo delovno območje in tako zagotavljajo učinkovito zaščito obstoječih zasaditev.

Intenzivna večkratna uporaba – ni problema

Na okopalnika je mogoče pritrditi več dodatkov, na primer plug za grebene ali krompir. Za boljši oprijem je priporočljivo uporabiti jekleni kolesni komplet, ki je na voljo tudi pri uporabi plugov.

Motorni okopalnik AL-KO MH 1150 Comfort vam nudi močno podporo pri delu na večjih površinah. Z dvema prestavama za naprej lahko enostavno prilagodite delovno hitrost in rezultat sekljanja vašim zahtevam. Vzvratna prestava olajša manevriranje in omogoča enostavno delovanje. Z delovno širino 115 cm je mogoče obdelati tudi velike površine do 670 m².

32 posebnih nožev z rezili do globine 36 cm zagotavlja optimalno obdelavo tal – in s svojim 3,6 kW motorjem ima model močan vlek tudi na težkih tleh. Z vodilnim vzvodom naprava ostane na pravi poti.

Posebno stabilno, ergonomsko krmilo, ki ga je mogoče nastaviti bočno in po višini, je idealno za delo v nežni drži. Obseg dobave vključuje omejevalne diske in kolesni komplet (za uporabo plugov).

Varnost je ključna: varnostna ročica učinkovito preprečuje nenamerno obračanje nožev za rezanje. Poleg tega visokokakovostni pokrov orodij za sekljanje iz čvrste jeklene pločevine ščiti upravljavca pred letečim kamenjem in zemljo. Zaščita nasadov je dosežena s stranskimi omejevalnimi diski.