Motorni okopalnik AL-KO MH 4005

 449,90

  • Kompakten motorni okopalnik za drobljenje prsti v drobne grude in za pripravo za setev
  • Lahek, okreten motorni okopalnik z močjo 1,7 kW in maso samo 32 kg
  • 4 aktivno delujoči noži okopalnika z delovno širino 40 cm
  • Po višini brezstopenjsko nastavljiva zavorna ostroga za nastavitev prave delovne globine
  • Transportno kolo je mogoče odstraniti brez uporabe orodja

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 113255 Kategoriji: ,

Opis

Zmogljiv pomočnik v vrtu: naši motorni okopalniki se odlikujejo z aktivnim noži, močnim motorjem in vrhunsko ergonomijo.

 

Motorni okopalnik AL-KO MH 4005 – kompaktna talna freza za majhne do srednje velike površine

Motorni okopalnik MH 4005 je vaš vitek, okreten pomočnik pri učinkovitem in hitrem delu v vašem vrtu.
Naj gre za kultiviranje, prezračevanje ali vitalizacijo tal: Z motornim okopalnikom AL-KO MH 4005 odlično pripravite tla za setev, jih razrahljate in vanje vnesete hranilne snovi, gnojila in svežo prst.
Lahka in okretna talna freza MH 4005 je odličen in okreten pripomoček za ljubiteljske vrtnarje in pridelovalce zelenjave. Z njo boste pripravo tal opravili preprosto in z le malo telesnega napora.

 

Tehnični podatki motornega okopalnika AL-KO MH 4005

Z motornim okopalnikom MH 4005 brez truda opravite rahljanje majhne do srednje velike površine zemljišča. Z delovno širino 40 cm hitro opravite delo in dosežete vsak kot v svojem vrtu. Olajšanje dela v primerjavi z ročnim delom z lopato in motiko je izjemno.
4 zvezdasti aktivno delujoči, posebno oblikovani noži okopalnika so izdelani posebej za drobljenje prsti v drobne grude – motor 1,7 kW ima dovolj moči za učinkovito delovanje samo 32 kg težke naprave. Z brezstopenjsko po višini nastavljivo zavorno ostrogo lahko nastavite delovno globino.
Idealna naprava za delo v telesu prijazni drži, na ozkih mestih ali za prizanašanje tlom: Ergonomski upravljalni elementi, po višini nastavljiv ročaj in majhna teža naprave vam olajšajo delo z MH 4005 v vsakem položaju. Za prenos moči služi klinasti jermen. Polžasto gonilo v oljni kadi se odlikuje z dolgo življenjsko dobo.
Varnost je na prvem mestu: varnostna ročica preprečuje nezaželeno vrtenje nožev. Kakovosten pokrov iz robustne jeklene pločevine varuje uporabnika pred prstjo in kamni, ki jih morda izvrže motorni okopalnik.

 

Nakup motornega okopalnika AL-KO MH 4005 in druge možnosti

Motorni okopalnik (talno frezo) MH 4005 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Kot lahka vstopna naprava je izredno primerna za obdelavo majhnih površin.
Če želite obdelovati večje vrtne ali obdelovalne površine, vam priporočamo modele od MH 5005 R (štev. art. 113 256) z večjo močjo motorja, večjo delovno širino in vzvratno prestavo.
Upoštevajte tudi opcijski pribor, ki ga je mogoče preprosto menjavati na motornih okopalnikih AL-KO: plug za osipavanje, razširitev za frezo, transportna in pogonska kolesa.