Akcija!

solo® by AL-KO akumulatorski puhalnik listja LB 4250 z baterijo, polnilnikom in baterijskim pasom

 349,90

  • Delajte brezžično in neodvisno od el. kabela in bencina
  • Delo brez utrujenosti zahvaljujoč nizki teži in ergonomskemu ročaju
  • Preklopna turbo moč za npr. vlažne liste
  • Sestavljanje brez orodja za hitro uporabo
  • Zahvaljujoč pasnoj torbici je baterija enostavna za prenašanje
Kataloška št: N/A Šifra: 127669 Kategoriji: ,

Opis

Reci “adijo listje” z solo® by AL-KO LB 4250 akumulatorskim puhalnikom za listja

Akumulatorski puhalnik listja solo® by AL-KO LB 4250 z zmogljivo 36 V ENERGY FLEX baterijo vam nudi vrtnarski užitek brez kabla in napora. Odstranite listje brez težav z električnimi kabli, brez bencina in s tem brez izpušnih plinov na vrtu, na parkiriščih in poteh.

Power Mode gumb

Brezkrtačni aksialni puhalnik listov je opremljen s turbo gumbom za vklop in je zato primeren tudi za mokro listje. Akumulatorski puhalnik listja solo® by AL-KO LB 4250 deluje s hitrostjo zraka do 250 km/h in volumskim pretokom 870 m²/h. S težo le 2,2 kg lahko delate s puhalnikom listov, ne da bi se utrudili. In nenazadnje z ergonomskim ročajem in baterijo, spravljeno v pasu. Uporablja se lahko takoj brez montažne stene. 50 cm dolg cevni nastavek je mogoče enostavno razstaviti, kar pomeni, da lahko puhalo listja shranite na način, ki prihrani prostor.

1x baterija (36 V / 5,0 Ah), priložen polnilec in baterijski pas BB40.

Kupite akumulatorski puhalnik listja solo® by AL-KO LB 4250 in alternative

Akumulatorski puhalnik listja solo® by AL-KO LB 4250 lahko kupite neposredno v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če ne želite tega akumulatorskega sesalnika za listje kot celoten komplet, saj morda že imate v lasti baterijo ENERGY FLEX in baterijski pas, priporočamo solo sesalnik listov AL-KO LB 4250 s št. 127507