Akcija!

Combi Care 36 E Comfort uklj. Lovilni koš

 149,90

  • Lahek in tih, idealen za srednje velike površine
  • Individualna nastavitev višine z ročico za hitro zatezanje
  • Priročen nosilni ročaj za lažji transport
  • Odlična okretnost in vodljivost zaradi 2-osne izvedbe in velikih koles
  • Vključno s čvrstim vertikulirnim valjem z jeklenimi noži in košem

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 113465 Kategorija: Oznaka:

Opis

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E Comfort vam pomaga pri negi vaših travnatih površin. Zaradi majhne teže in odlične okretnosti je vaš idealen partner za travnate površine do velikosti 800 m².

 

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Z električnim vertikulatorjem AL-KO Combi Care 36 E Comfort lahko svoj vrt obdelate tiho in brez nastajanja izpušnih plinov. Funkcija 3-v-1: vertikuliranje, prezračevanje in prestrezanje Višino ročaja lahko s preprostim posegom prilagodite svoji telesni višini in si s tem omogočite neutrudljivo in ergonomsko delo. Omogočite svoji trati, da spet zadiha, in ji dajte možnost, da lažje sprejema hranilne snovi. Zahvaljujoč vertikulirnemu valju z 20 jeklenimi noži je ta model še posebej robusten in vam omogoča temeljito in učinkovito obdelavo tal.

 

Tehnične podrobnosti električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Za pogon električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36 E Comfort služi elektromotor z močjo 1.500 W, ki ga je treba priključiti na hišno električno omrežje (230 V). Zato lahko uporabljate električni vertikulator brez premora in si prihranite menjavanje akumulatorjev ter nalivanje goriva.
Z delovno širino 36 cm in dvoosno izvedbo, ki zagotavlja odlično stabilnost pri vožnji, kompaktna konstrukcija vertikulatorja omogoča neutrudljivo delo. Centralno nastavljanje globine vertikulirnega valja v 5 stopnjah. Vertikulirni valj je opremljen s 20 robustnimi jeklenimi noži, zaradi katerih se električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E Comfort odlikuje z učinkovitostjo pri obdelavi tal in dolgo življenjsko dobo. Mah, plevel in polst se odstranijo na trajnostni način. Po potrebi vertikulirni valj z nekaj prijemi lahko nadomestite s prezračevalnim valjem. Ta valj ima učinkovite jeklene vzmeti, zato naprava poleg vertikuliranja omogoča tudi prezračevanje trate.
Vse vključeno: prezračevalni valj in prestrezalna vreča 55 l iz tkanine sta v obsegu dobave.

 

Nakup električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36 E Comfort in druge možnosti

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36 E lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v nekaterih tehničnih trgovinah.
Če potrebujete vertikulator z akumulatorskim pogonom, priporočamo AL-KO SF 4036.
Pri modelu 36 E Comfort sta prestrezalni koš s prostornino 55 l in prezračevalni valj v obsegu dobave.