EASYpro 4212 P-A

 299,90

  • Optimalni rezultati košnje in lovljenja zahvaljujoč aerodinamični obliki ohišja
  • Koš s prikazovalnikom polnitve, prostornino 60 l in veliko odprtino za praznjenje
  • 3 v 1 funkciji: košnja, lovljenje in mulčenje
  • Centralna nastavitev višine košnje
  • Kolesa s krogličnimi ležaji za enostavno potiskanje
  • Sistem za hitri zagon (QSS) za hiter zagon motorja

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 127638 Kategorije: , ,

Opis

Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 4212 P-A. Naša cenovno ugodna in lahka.

Majhna, a dobra – tako se predstavlja ta okretna, lahka bencinska kosilnica. Kakovost in dolga življenjska doba sta s tem izdelkom zagotovljeni zahvaljujoč ključnim ciljem “proizvedeno v Nemčiji” in “made in Austria”. Zanesljivost ni tuja za solo AL-KO 4212 P-A.

Višino košnje preprosto nastavite na sredino

Z udobno centralno nastavitvijo višine košnje lahko enostavno in udobno nastavite višino košnje 7-krat med 2,5 – 7 cm. S širino košnje 42 cm je bencinska kosilnica 4212 P-A idealen partner za majhne in srednje velike vrtove do 800 m². Kolesa XL s krogličnimi ležaji in ergonomsko oblikovano krmilo povečujejo udobje pri upravljanju solo AL-KO 4212 P-A. Zaradi visoke aerodinamičnosti ohišja stabilno ohišje iz jeklene pločevine omogoča še posebej učinkovito lovljenje pokošene trave. Ta se konča v 65 l košari za shranjevanje blaga.

Poleg tega ta bencinska kosilnica doseže rezultate s svojim motorjem AL-KO Pro 125 QSS, ki ga je enostavno zagnati 1,9 kW, s tehnologijo OHV. Dobra učinkovitost je dosežena zaradi nadzemnih ventilov. Funkcija 3INONE omogoča, da je kosilnica vsestranska: košnja, lovljenje in mulčenje.

127638

Preprosto kupite bencinsko kosilnico 4212 P-A v naši spletni trgovini ali poiščite prodajalca v vaši bližini. Želite bencinsko kosilnico z večjo širino košnje? Potem priporočamo bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 4712 P-A. (št. artikla 127639).