Akcija!

solo® by AL-KO akumulatorska verižna žaga CS 4235 v kompletu (30cm)

 439,90

  • Vključno z akumulatorjem 5 Ah, polnilnikom in pasom s torbo za akumulator BB 40
  • Močna akumulatorska verižna žaga s 30 cm dolgim originalnim mečem Oregon
  • Velika zmogljivost žaganja z močnim elektromotorjem, ki ne povzroča emisij
  • Neutrudljivo delo zahvaljujoč pogonu z le malo vibracijami, dobri razporeditvi teže in ergonomskemu upravljanju
  • Dve nastavljivi hitrosti
  • Udobna nošnja zahvaljujoč pasu s torbo za akumulator
Kataloška št: N/A Šifra: 127671 Kategoriji: ,

Opis

Akumulatorska verižna žaga solo® by AL-KO CS 4235 je izjemno učinkovita – brez emisij in kabla. Neodvisna od elektrike in bencina.

Akumulatorska verižna žaga solo® by AL-KO CS 4235 se odlikuje z učinkovitostjo in zmogljivostjo na profesionalni ravni. Zelo kakovosten meč 30 cm kakovostne znamke Oregon s svojo obstojno verigo 3/8″ zagotavlja izjemno učinkovito žaganje. S to napravo zanesljivo prežagate tudi debelejša debla in veje. Z dobro uravnoteženim električnim brezkrtačnim pogonom, ki povzroča le malo vibracij, in premišljeno geometrijo ročajev vam omogoča telesu prijazno rokovanje v vseh položajih – to pa je zelo pomembno zlasti pri dolgotrajnem delu. Z lahko akumulatorsko verižno žago imate izjemno svobodo gibanja; brez kabla in brez nevarnosti, da bi kabel nenamerno prerezali. Manjša teža naprave, saj je akumulator mogoče prenašati v torbi z ramenskimi trakovi.

Tehnični podatki verižne žage solo® by AL-KO CS 4235

Samodejno mazanje verige z opazovalnim okencem na rezervoarju za olje, mehanizem za hitro menjavanje verige in meča brez uporabe orodja – vzdrževanje je zelo preprosto. Hitrost verige je 15/21 m/s v hitrostih Eco in Power. K natančnim rezultatom dela brez velikega truda pripomore tudi brezkrtačni elektromotor najnovejše generacije, ki skoraj ne povzroča vibracij. Li-ionski akumulator 40 V / 5 Ah je obstojen, ne potrebuje vzdrževanja ter nima lastnega praznjenja in spominskega efekta. Napolniti ga je mogoče v kratkem času.