Akcija!

COMFORT pro 5231 SP-H

 689,90

  • Udoben, nastavljiv pogon koles z 1 prestavo za udobno košnjo
  • Posebej visoko aerodinamično ohišje omogoča zelo učinkovito košnjo in prestrezanje trave
  • Lahka XXL-kolesa za boljše napredovanje
  • Motor Honda 3,2 kW
  • Centralno nastavljanje višine rezanja s 7 položaji, z eno roko
  • Funkcija 4-v-1 (košnja, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran)
  • Optimalna košnja in prestrezanje zaradi aerodinamične oblike ohišja
  • Udoben sprednji ročaj

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 127605 Kategorije: , ,

Opis

Bencinske kosilnice solo® by AL-KO nudijo najvišjo stopnjo udobja v svojem razredu in se odlikujejo s svojo kakovostjo ter dolgo življenjsko dobo.

 

Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 5231 SP-H

Bencinske kosilnice solo® by AL-KO prepričajo v vseh svojih podrobnostih. Posebna odlika tega modela je zanesljiv, močan motor Honda. Kakovost in obstojnost sta pri teh izdelkih zagotovljeni zahvaljujoč izvoru: „načrtovano v Nemčiji” in „izdelano v Avstriji”. Zanesljivost je beseda, ki se kosilnici solo® by 5231 SP-H odlično prilega.

 

Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice 5231 SP-H

S širino rezanja 51 cm je bencinska kosilnica 5231 SP-H idealen pripomoček za košnjo srednje velikega in velikega vrta do 1.800 m². Višino rezanja je mogoče centralno nastavljati v 7 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Motor z močjo 3,2 kW je več kot dovolj zmogljiv za košnjo velikih travnih površin in pogon koles. Ta bencinska kosilnica s funkcijo „4INONE“ omogoča košnjo, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Velika, lahko tekoča kroglično uležajena XXL-kolesa in ergonomsko oblikovan ročaj povečujejo udobje pri uporabi kosilnice solo® by AL-KO 5231 SP-H. Visoko in čvrsto ohišje iz jeklene pločevine s svojo aerodinamiko omogoča zelo učinkovito prestrezanje pokošene trave. Trava se zbira v košu iz tkanine s prostornino 70 l.

 

Nakup bencinske kosilnice 5231 SP-H in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico 5231 SP-H preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica 5231 SP-H je učinkovit, cenovno ugoden pripomoček pri negi vašega vrta. Če želite bencinsko kosilnico 51 cm s cenovno ugodnim motorjem AL-KO, vam priporočamo model 5231 SP-A.