Akcija!

COMFORT pro 4731 VSI-A

 739,90

  • Ohišje z največjim pretokom zraka za najboljše rezultate košnje in lovljenja
  • Zaboj za travo z indikatorjem napolnjenosti. Jezero škatle in pritrditev EasyClick
  • 4 v eni funkciji: košnja, lovljenje, mulčenje in stranski izmet
  • Priročna centralna nastavitev višine rezanja
  • Spremenljiv pogon na kolesa
  • Priročen električni zagon (s sodobno tehnologijo Li-Ion) s ključem
  • Hitrost Vario
  • Kokpit EasyDrive z ergonomsko oblikovanim vodilom

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 127630 Kategorije: , ,

Opis

Pripravljeni na delo z bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 4731 VSI-A

Zagon bencinske kosilnice še nikoli ni bil tako enostaven. Zelo priročen električni zagon s ključem za vžig. Tehnologija Instart s priročno Li-Ion baterijo omogoča hiter in varen zagon do 200-krat z enim polnjenjem baterije. Zaradi brezstopenjskega pogona koles je moč uporabnika prihranjena, saj lahko hitrost enostavno prilagodi terenu.

Kompaktni model s številnimi funkcijami

Bencinska kosilnica 4731 VSI-A s širino reza 46 cm je idealen partner za velike vrtove do 1.400 m². Višino rezanja lahko centralno nastavite od 30 mm do 80 mm 7-krat. Motor AL-KO Pro z močjo 2,6 kW zagotavlja potrebno moč za košnjo velikih travnatih površin in tudi energijo za brezstopenjsko nastavljiv pogon koles. Posebno udobje zaradi električnega zagona s ključem za vžig. Ta kosilnica s pogonom Vario in električnim zagonom navdušuje z razmerjem med ceno in zmogljivostjo.

S to bencinsko kosilnico je mogoče kositi, pobirati, mulčiti in stransko odmetavati zaradi funkcije 4INONEfunction. Velika XXL lahka kolesa s krogličnimi ležaji in ergonomsko oblikovano krmilo povečujejo udobje pri upravljanju solo® by AL-KO 4731VSI-A. Visoko, aerodinamično ohišje iz pločevine s tehnologijo MaxAirflow zagotavlja izjemno učinkovito zajemanje pokošene trave. Ta se znajde v 70-litrski vrečki za lovljenje tkanin. Vključno s praktičnim sprednjim ročajem za prenašanje.

Kupite bencinsko kosilnico 4731 VSI-A & Alternative

Bencinsko kosilnico 4731 VSI-A preprosto kupite v naši spletni trgovini ali poiščite prodajalca v svoji bližini.

Želite bencinsko kosilnico z večjo širino košnje? Potem priporočamo bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 5231 SP-A (št. izdelka 127603).