Akcija!

KOSA SOLO BY AL-KO 130 L

 239,90

  • Motor z majhnimi emisijami
  • Lahka, priročna in učinkovita motorna kosa – idealna za odstranitev visoke trave in manjše goščave
  • Priročen asimetričen zaprt obročni ročaj za udobno rokovanje
  • Sistem „Easy Start“ – preprost zagon motorja brez napora
  • Glava z nitko „Fast&Easy“ za preprosto navijanje nitke s samodejnim podaljševanjem (avtomatika na dotik) in robusten kovinski nož
  • Ročaji „Soft Touch“
  • Vključno z udobnim dvojnim nosilnim pasom

Na voljo po naročilu

Šifra: 127612 Kategoriji: ,

Opis

Perfektni rezultati košnje za zahtevne in ljubiteljske uporabnike. To omogočajo bencinske motorne kose solo by AL-KO, naše robustne, izjemno močne in vsestranske naprave zgornjega razreda za področje „košnja“.

 

solo by AL-KO 130 L – čiščenje brez težav

Neodvisna, učinkovita košnja, preprosto upravljanje: bencinska motorna kosa solo by AL-KO 130 L kot vstopni model prepriča z odličnimi rezultati košnje s priznano kakovostjo AL-KO.
Motor z izredno nizkimi emisijami. Zahvaljujoč majhni teži, delovanju z le malo vibracijami, sistemu „Easy-Start“, centrifugalni sklopki, dovršeni ergonomiji ročaja in optimalni uravnoteženosti je zagotovljeno nemoteno delovanje pri naravni drži uporabnikovega telesa. Naprava potrebuje zelo malo vzdrževanja; menjava med dvema priloženima rezalnima glavama z robustnim kovinskim nožem in glavo z nitko (širina rezanja 25 oz. 41 cm) je hitra in preprosta. Glava z nitko Fast&Easy omogoča preprosto vdevanje in navijanje nitke brez odpiranja glave za nitko.
Zato je solo by AL-KO 130 L vaš priročen pomočnik pri košnji in odstranjevanju visoke trave in manjše goščave.

 

Tehnične podrobnosti solo by AL-KO 126 L

Ta priročna motorna kosa z maso samo 5,5 kg se odlikuje z 2-taktnim motorjem najnovejše generacije 0,9 kW (30 ccm) s preprostim zagonom, robustno konstrukcijo, udobnimi upravljalnimi elementi, univerzalnostjo in prijaznostjo za vzdrževanje, poznano za vse naprave solo by AL-KO.
Zahvaljujoč udobnemu in varnemu vodenju naprave z zaprtim okroglim ročajem ter odlično uravnoteženostjo in trdnostjo (aluminijasto držalo) boste tudi dolgotrajnejšo košnjo in čiščenje travnate površine, gostega rastja ali zmerne goščave opravili brez napora in s prizanesljivo držo telesa.
Ta motorna kosa z zelo malo emisijami je pri uporabi zelo prilagodljiva, saj ima v obsegu dobave dve rezalni glavi: nastavek z robustnim ploščatim kovinskim nožem 25 cm in večjo, trati prizanesljivo glavo z nitko in širino rezanja 41 cm. Pri tem uporabljate avtomatiko na dotik, ki omogoča preprosto nastavljanje dolžine nitke med obratovanjem (pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal).
Učinkovita in neprekinjena košnja vsake površine. Neodvisno od časa delovanja akumulatorja, dolžine kabla in zmede s kablom – vaša prednost na veliki trati, parku ali travniku.

 

Nakup solo by AL-KO 130 L in druge možnosti

solo by AL-KO 130 L lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je odličen pripomoček, če iščete lahko in priročno bencinsko motorno koso z veliko udobja pri delu na vrtu ali velikih površinah. Za pripravo bencinske mešanice priporočamo univerzalno olje AL-KO za dvotaktne motorje (št. izdelka 112896), ki ne povzroča dima in se samodejno meša.