Akcija!

KOSA SOLO BY AL-KO 130 B

 259,90

  • Motor z majhnimi emisijami
  • Lahka, priročna in učinkovita motorna kosa – idealna za odstranitev visoke trave in manjše goščave
  • Varno, udobno vodenje z ergonomskim kolesarskim ročajem
  • Sistem „Easy Start“ – preprost zagon motorja brez napora
  • Glava z nitko „Fast&Easy“ za preprosto navijanje nitke s samodejnim podaljševanjem (avtomatika na dotik) in robusten kovinski nož
  • Ročaji „Soft Touch“
  • Optimalna uravnoteženost naprave zaradi tirnice za pripenjanje pasu
  • Vključno z udobnim dvojnim nosilnim pasom

Na voljo po naročilu

Kataloška št: 127613 EAN: 4003718061666 Šifra: 127613 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Perfektni rezultati košnje za zahtevne in ljubiteljske uporabnike. To omogočajo bencinske motorne kose solo by AL-KO, naše robustne, izjemno močne in vsestranske naprave zgornjega razreda za področje „košnja“.

 

solo by AL-KO 130 B – čiščenje brez težav

Neodvisna, učinkovita košnja, preprosto upravljanje: bencinska motorna kosa solo by AL-KO 130 B kot vstopni model prepriča z odličnimi rezultati košnje s priznano kakovostjo AL-KO.
Motor z izredno nizkimi emisijami. Zahvaljujoč majhni teži, delovanju z le malo vibracijami, sistemu „Easy-Start“, centrifugalni sklopki, dovršeni ergonomiji ročaja in optimalni uravnoteženosti je zagotovljeno nemoteno delovanje pri naravni drži uporabnikovega telesa. Naprava potrebuje zelo malo vzdrževanja; menjava med dvema priloženima rezalnima glavama z robustnim kovinskim nožem in glavo z nitko (širina rezanja 25 oz. 41 cm) je hitra in preprosta. Glava z nitko Fast&Easy omogoča preprosto vdevanje in navijanje nitke brez odpiranja glave za nitko.
Zato je solo by AL-KO 130 B vaš priročen pomočnik pri košnji in odstranjevanju visoke trave in manjše goščave.

 

Tehnične podrobnosti solo by AL-KO 126 B

Ta priročna motorna kosa z maso samo 6,0 kg se odlikuje z 2-taktnim motorjem najnovejše generacije 0,9 kW (30 ccm) s preprostim zagonom, robustno konstrukcijo, udobnimi upravljalnimi elementi, univerzalnostjo in prijaznostjo za vzdrževanje, poznano za vse naprave solo by AL-KO.
Zahvaljujoč udobnemu in varnemu vodenju naprave s kolesarskim ročajem ter odlično uravnoteženostjo zaradi tirnice za pripenjanje pasu boste tudi zahtevnejšo košnjo in čiščenje travne površine, gostega rastja ali zmerne goščave, opravili brez napora in s prizanesljivo držo telesa.
Ta motorna kosa z zelo malo emisijami je pri uporabi zelo prilagodljiva, saj ima v obsegu dobave dve rezalni glavi: nastavek z robustnim ploščatim kovinskim nožem 25 cm in večjo, trati prizanesljivo glavo z nitko in širino rezanja 41 cm. Pri tem uporabljate avtomatiko na dotik, ki omogoča preprosto nastavljanje dolžine nitke med obratovanjem (pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal).
Učinkovita in neprekinjena košnja vsake površine. Neodvisno od časa delovanja akumulatorja, dolžine kabla in zmede s kablom – vaša prednost na veliki trati, parku ali travniku.