Akcija!

PREMIUM pro 548 K

 1.799,90

Honda GXV 160

Na voljo po naročilu

Šifra: 127448 Kategorije: , ,

Opis

Profesionalna naprava na področju bencinskih kosilnic. Zelo kakovostna oprema, dovršene funkcije. Profesionalni model solo by AL-KO, ki ga dobite v tehničnih trgovinah.

 

Bencinska kosilnica solo by AL-KO 548 K

Bencinska kosilnica solo by AL-KO 548 K je vrhunski model, ki izpolnjuje najvišje zahteve glede kakovosti. Ta kosilnica s popolno opremljenostjo izpolnjuje vse zahteve profesionalnih uporabnikov. S čvrstimi jeklenimi platišči in togim aluminijastim ohišjem je bencinska kosilnica solo by AL-KO 548 K vaš dolgoletno partner za košnjo.

 

Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice solo by AL-KO 548 K

S širino rezanja 48 cm kosilnica omogoča hitro in učinkovito košnjo na velikih travnih površinah do 1.400 m². 4-taktni bencinski motor Honda z močjo 2,7 kW ne poganja samo nožev, ampak daje moč tudi za pogon koles z 2 prestavama. Ta vam je v odlično pomoč pri potiskanju bencinske kosilnice. Kroglično uležajena XXL-kolesa z aluminijastimi platišči in gumijastimi oblogami brez težav premagujejo neravnine na terenu in vsaki podlagi. Funkcija 4-v-1 te bencinske kosilnice seveda omogoča košnjo, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Za upravljanje bencinske kosilnice solo by AL-KO 548 K služi pregledna upravljalna plošča s preprosto dosegljivimi upravljalnimi elementi in udobno prevleko iz gume za ročaje. Posebno visoko ohišje kosilnice z odlično aerodinamiko zagotavlja enakomerno polnjenje koša 75 l. Ločena sklopka za nož in robusten mehanizem za nastavljanje višine rezanja (26 mm do 82 mm v 7 stopnjah) z osjo oz. posameznim kolesom dopolnjujeta opremo te profesionalne kosilnice.

 

Nakup profesionalne bencinske kosilnice solo by AL-KO 548 K in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico solo by AL-KO 548 K preprosto v naši spletni trgovini s premium storitvami ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica solo by AL-KO 548 K je učinkovit pripomoček pri negi vaše trate. Ali želite bencinsko kosilnico s širino rezanja 52 cm? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico solo by AL-KO 533 K.