COMFORT pro 4238 SP-A

 489,90

AL-KO Pro 145 QSS

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 127454 Kategorije: , ,

Opis

Bencinske kosilnice solo by AL-KO se odlikujejo z udobjem pri uporabi, izredno kakovostjo in dolgo življenjsko dobo.

 

Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4238 SP-A

Kompaktni model samohodne kosilnice. Kakovost in obstojnost sta pri teh izdelkih zagotovljeni zahvaljujoč izvoru: „načrtovano v Nemčiji in „izdelano v Avstriji”. Zanesljivost je beseda, ki se kosilnici solo by AL-KO 4238 P-A odlično prilega.

 

Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice solo by AL-KO 4238 SP-A

S širino rezanja 42 cm je bencinska kosilnica solo by AL-KO 4238 SP idealen pripomoček za košnjo manjšega in srednje velikega vrta do 800 m². Višino rezanja je mogoče centralno nastavljati v 7 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Motor AL-KO z močjo 2,1 kW in OHV-tehnologijo z zgoraj nameščenimi ventili ima odličen izkoristek. Zato ima bencinska kosilnica večjo moč pri manjši porabi goriva. Sistem QuickStart omogoča hitro in preprosto zaganjanje motorja. Samohodna z 1 prestavo za še udobnejšo košnjo. Funkcija 3-v-1 te bencinske kosilnice omogoča košnjo, prestrezanje in izmet na stran. Velka XL-kolesa in ergonomsko oblikovan ročaj povečujejo udobje pri uporabi kosilnice solo by AL-KO 4238 SP-A. Visoko in čvrsto ohišje iz jeklene pločevine s svojo aerodinamiko omogoča zelo učinkovito prestrezanje pokošene trave. Trava se zbira v košu iz tkanine s prostornino 65 l.

 

Nakup bencinske kosilnice solo by AL-KO 4238 SP-A in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico solo by AL-KO 4238 SP-A preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4238 SP-A je učinkovit, cenovno ugoden pripomoček za nego vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico s širino rezanja 46 cm? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico solo by AL-KO 4738 SP.