Akcija!

PREMIUM 520 SP-H (funkcija 4inONE)

 649,90

  • Večja širina rezanja za še učinkovitejše delo
  • Udobno centralno nastavljanje višine s 7 položaji
  • Pogon koles (1 prestava) prihrani napor
  • Sprednji ročaj za udobno prenašanje
  • XXL-kolesa olajšajo potiskanje in izboljšajo stik s podlago

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 119969 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Visoka stopnja inovativnosti in moderna oblika. Vse to je združeno v naših bencinskih kosilnicah „Premium”, ki so odličen pripomoček pri negi trate.

 

Bencinska kosilnica Premium 520 SP-H

Lepa in udobna za uporabo, tako se predstavi bencinska kosilnica Premium 520 SP-H AL-KO. Razvita v Nemčiji, izdelana v Avstriji: to je kosilnica najvišje kakovosti. Zaradi moderne oblike je v vsakem vrtu prava paša za oči. Zaradi izbranih sestavnih delov in materialov je življenjska doba bencinske kosilnice zelo doga. S kosilnicami serije „Premium” je košnja pravi užitek.

 

Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice Premium 520 SP-H

S širino rezanja 51 cm bencinska kosilnica Premium 520 SP-H omogoča učinkovito košnjo tudi na velikem vrtu (do 1800 m²). Nastavljanje višine rezanja je centralno s 7 stopnjami od 30 mm do 80 mm. Zahvaljujoč motorju HONDA z močjo 3,2 kW in pogonu lahkih XXL-koles z 1 prestavo z opravljate košnjo (tudi na strmini) brez napora. Funkcija 4-v-1 omogoča izmet zadaj, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Zaradi ergonomičnega vodilnega ročaja in udobno oblazinjenih držal je košnja pravi užitek. Posebej visoko ohišje iz jeklene pločevine s tehnologijo MaxAirflow omogoča polnjenje koša 70 l s prikazovalnikom polnitve do vrha, zato koša ni treba pogosto prazniti. Vgrajen sprednji ročaj na kosilnici „Premium“ je idealna rešitev, ki olajša transport in shranitev kosilnice (funkcija “upstanding”) ali dviganje in prenašanje preko stopnic oziroma ovir.

 

Nakup bencinske kosilnice Premium 520 SP-H in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico Premium 520 SP-H preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica Premium 520 SP-H je učinkovit pripomoček pri negi vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico z nastavljivo hitrostjo pogona koles? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico Premium 520 VS-B.