Akcija!

Akumulatorska kosilnica solo® by AL-KO 4732 LI SP z 2 baterijama in 1 polnilcem

 949,90

  • Zmogljiva 36 V litij-ionska baterija
  • Koš s prikazovalnikom polnitve
  • Udobno centralno nastavljanje višine v 7 stopnjah
  • Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj za neutrudljivo del
  • Predal za baterije za do dve bateriji
  • Energijsko varčen 1-stopenjski kolesni pogon
Kataloška št: N/A Šifra: 127663 Kategorije: , ,

Opis

Dizajn – na novo definiran v akumulatorskoj kosilnici solo® by AL-KO 4732 Li SP

Naš novi oblikovalski jezik pride v poštev tudi pri akumulatorskih kosilnicah solo® by AL-KO v liniji Comfort pro. Eleganten, nov dizajn v kombinaciji z visoko prepoznavno vrednostjo – našim novim oblikovalskim jezikom.

Tehnologija MAX AIRFLOW

Zelo visoka, izjemno velika – to je osnova tehnologije MaxAirflow. Izjemno visoko ohišje iz jeklene pločevine in izjemno velik izmetni kanal povečata pretok zraka za 42 %. Posledično se v nasprotju s standardno kosilnico pokošena trava ne prenaša plosko v zbiralnik trave, ampak se izvrže po visoki poti. Na ta način se lovilna škatla učinkovito napolni od zadaj, ne da bi se izmetni kanal zamašil.

Inovativna tehnologija, razvita v Nemčiji in proizvedena v Avstriji: solo AL-KO 4732 Li SP navdušuje s popolnimi rezultati košnje v preverjeni kakovosti solo AL-KO. Robustna akumulatorska kosilnica opravlja svoje delo na domačih vrtovih brez izpušnih plinov in tiho.

Širina košnje 46 cm s solo AL-KO 4732 Li SP zagotavlja učinkovito košnjo med 400-1000 m² trate. Višino reza je mogoče centralno nastaviti od 30 mm do 80 mm s preprostim ročajem. 1-stopenjski kolesni pogon vam nudi močno podporo. Stabilno, izjemno visoko ohišje iz jeklene pločevine s posebej velikim izmetnim kanalom zagotavlja dolgo življenjsko dobo in popolne rezultate lovljenja. Ergonomsko oblikovano krmilo in gumirani ročaji ter XXL kolesa za gladko vožnjo s krogličnimi ležaji spodbujajo delo brez utrujenosti. 70-litrska zbiralna košara za blago z indikatorjem nivoja škatle pomeni dolge intervale košnje. Trden sprednji ročaj omogoča lažji transport. Priročen električni zagon in zložljivo krmilo sta dodatna komponenta za udobno delo. Brezkrtačni motor zagotavlja daljšo življenjsko dobo in večjo zmogljivost. Akumulatorska kosilnica se napaja z eno ali dvema baterijama 36 V ENERGY FLEX – s 4 Ah ali 5 Ah. Ena baterija za veliko vrtno in gozdarsko opremo.

2x polnilne baterije 36 V (5,0 Ah) in 1x polnilec so priložen.

Kupite akumulatorsko kosilnico solo® by AL-KO 4732 Li SP & alternative

Kupite akumulatorsko kosilnico 4732 Li SP zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite kosilnico s stranskim izmetom, priporočamo solo® by AL-KO 4772 LI VS-W  Št. izdelka.127664