Akcija!

Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T T 23-125.2 HD V2 SD

 5.599,90

  • Pametni zaslon in prenos G700
  • Hitra košnja zaradi izjemno širokega 125 cm kosilnega mehanizma
  • Tempomat za nemoteno košnjo
  • Standardno sta vgrajena odbijač in lita os
  • Nizko težišče
  • 23″ široke pnevmatike za najboljši oprijem
  • Polprofesionalni pogonski deli. Vključno s kompletom za mulčenje
Kataloška št: N/A Šifra: 127653 Kategorija:

Opis

Pametni kokpit v bencinskem traktorju za trato solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD

Pametno in prilagojeno. S pametnim kokpitom ima uporabnik vedno vse na očeh: Za učinkovitejše delo, večji užitek v vožnji in boljše rezultate košnje. Bencinski traktor solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD je razvit v Nemčiji in izdelan v Avstriji. Najvišja kakovost in dolgoletne proizvodne izkušnje ter inovativna pametna kabina Cockpit naredijo ta traktor za trato popolnega partnerja na vašem vrtu.

S pametnim kokpitom imate vse takoj na očeh

Z novim pametnim kokpitom solo® by AL-KO traktor za trato ne prinaša le revolucije pri košnji trate, temveč je tudi veliko bolj učinkovita in enostavna za delo. Kako deluje? Pametni telefon obrnete v pilotsko kabino in ga vstavite v stabilno držalo, ki je primerno za pametne telefone velikosti od 4 do 7 palcev. Vzpostavite povezavo Bluetooth s traktorjem in pametni kokpit se lahko zažene. Pri delu na površinah do 10.000 m² lahko vse pomembne podatke, kot so hitrost, merilnik porabe goriva, učinkovitost košnje, preostali čas in čas košnje do zdaj, skupne ure delovanja, stanje napolnjenosti baterije, prikaz naklona itd., preberete neposredno iz pilotske kabine. Da bo pametni telefon vedno pripravljen za uporabo, ima kamera solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD vtič USB za polnjenje z vgrajeno zaščito pred prahom in dežjem.

Parkovni traktor solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD poganja motor z močjo 14,4 kW – z zelo veliko rezervo moči. Sinhroniziran in 125 cm širok kosilni mehanizem z dvema reziloma je mogoče centralno nastaviti po višini v sedmih stopnjah od 30 mm do 90 mm. Pozimi lahko kosilni pult enostavno odstranite zaradi vzdrževanja ali uporabe traktorja kot vozila za odstranjevanje snega. Okvir iz C-profila je posebej robusten in odporen na torzijo ter v kombinaciji s serijsko nameščenim odbijačem in robustno osjo sprednjih koles iz litine zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorja kosilnice. Po želji lahko za 310-litrski zbiralnik trave naknadno vgradite elektronski sistem za praznjenje.

Košnja velikih travnikov s traktorjem solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD je prijetna tudi zaradi 23-palčnih zadnjih koles in vrhunskega menjalnika G700, ki omogočata hitrosti do 11 km/h in zagotavljata brezhibno vožnjo čez luknje. Pri tem je vgrajeni tempomat prav tako koristen z vidika udobja in učinkovitosti. Stranski pedali za vožnjo naprej in nazaj za intuitivno vožnjo. Kosilnico je mogoče enostavno napolniti z gorivom zaradi zunanjega vratu za točenje goriva. Zaradi globoke tekalne plasti in velikega prostora za noge lahko zlahka vstopite na traktor in delate z njim. Udoben sedež lahko individualno nastavite v več stopnjah. Naš nasvet: Parkovni traktor solo® by AL-KO je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo tako pozimi kot poleti.

Kupite solo® by AL-KO bencinski traktor za trato T 23-125.2 HD V2 SD SD & alternative

Parkovni traktor T 23-125.2 HD V2 SD zdaj kupite v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite, da trava raste dlje, vam priporočamo traktor za visoko travo T 22-110.0 HDH-A V2 (št. izdelka 127575). Ob nakupu tega traktorja v naši spletni trgovini izkoristite storitev Premium Delivery Service. AL-KO Premium Delivery Service: Naše izdelke solo® by AL-KO dostavljajo naši stacionarni regionalni specializirani trgovci.

Naša vrhunska storitev dostave vključuje dostavo sestavljenega izdelka na vaš vrt in navodila za ravnanje s strojem, pripravljenim za uporabo