Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 16-95.6 HD V2

 4.599,90

  • Hitra košnja zahvaljujoč rezalnemu mehanizmu širine 95 cm
  • Upravljalni elementi so udobno dosegljivi s sedeža
  • Koš z veliko prostornino in akustičnim signalom za napolnjenost
  • Udoben, nastavljiv voznikov sedež
  • Rezalni mehanizem z malo vibracijami, s krogličnim uležajenjem in motorjem 9,6 kW
Šifra: 127369 Kategorija:

Opis

Razvit v Nemčiji, izdelan v Avstriji. T16-95.6 HD V2 vsebuje čvrste sestavne dele in je odlične kakovosti. To so traktorske kosilnice solo® by AL-KO.

 

Traktorska kosilnica T16-95.6 HD V2

Močni motorji in najvišja stopnja udobja: to so traktorske kosilnice AL-KO. Razviti v Nemčiji, izdelani v naši tovarni v Obdachu v Avstriji: traktorji AL-KO se odlikujejo s kakovostnimi materiali in dovršenimi funkcijami, zato so odlični partnerji za učinkovito košnjo velikih travnih površin. Ko se usedete na takšen traktor, nimate nobene želje več, da bi kdaj uporabljali drugačen traktor. Posebna prednost: z obsežnim priborom in razširitvami za traktorsko kosilnico, npr. kompletom za mulčenje, pripravo za odlaganje redi ali snežnimi plugi, lahko svojo traktorsko kosilnico uporabljate na različne načine.

 

Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T16-95.6 HD V2

Za pogon traktorske kosilnice solo® by AL-KO T16-95.6 HD V2 služi zračno hlajen motor Briggs & Stratton z močjo 9,6 kW. Višino rezanja je mogoče udobno nastavljati v 7 stopnjah od 30 mm do 90 mm. Z rezalnim mehanizmom širine 95 cm in dvema nožema je mogoča košnja tudi večjega vrta. Z enostavnim posegom je rezalni mehanizem mogoče odstraniti zaradi vzdrževanja ali pri odstranjevanju snega v zimskem času.
Tog in robusten okvir iz C-profila v kombinaciji s kroglično uležajenim rezalnim mehanizmom z le malo vibracijami zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorske kosilnice solo® by AL-KO T16-95.6 HD V2. Mehanizem za električno praznjenje koša 310 l je mogoče vgraditi naknadno. Kot opcijo je na to traktorsko kosilnico mogoče namestiti sprednji odbijač. Zadnja kolesa velikosti 20 zagotavljajo dober stik s podlago in omogočajo vožnjo na vsakem terenu.

 

Nakup T16-95.6 HD V2 in druge možnosti

Traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T16-95.6 HD V2 naj vam dostavi specializirani prodajalec AL-KO in jo pripravi za takojšnjo uporabo: to omogoča naša premium storitev dostave. Vstopite še danes v novo ero košnje in naročite traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T16-95.6 HD V2 v naši spletni trgovini.
Večja sestra te traktorske kosilnice solo® by AL-KO T 23-125.6 HD V2 je dodatno opremljena še z velikim in preglednim elektronskim zaslonom. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.