Akcija!

Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 16-105.6 HD V2

 4.599,90

  • Hitra košnja zaradi velikega rezalnega mehanizma širine 105 cm
  • Upravljalni elementi so udobno dosegljivi s sedeža
  • Velik koš s prikazovalnikom polnitve
  • Udoben in nastavljiv voznikov sedež
  • Rezalni mehanizem z le malo vibracijami, učinkovit motor z močjo 9,1 kW
Kataloška št: N/A Šifra: 127370 Kategorija:

Opis

Razvit v Nemčiji, izdelan v Avstriji. T16-105.6 HD V2 vsebuje čvrste sestavne dele in je odlične kakovosti. To je traktorska kosilnica solo® by AL-KO.

 

Traktorska kosilnica T16-105.6 HD V2

Razvit v Nemčiji, izdelan v naši tovarni v Obdachu v Avstriji: traktor AL-KO se odlikuje s kakovostnimi materiali in dovršenimi funkcijami, zato je odličen partner za učinkovito košnjo velikih travnih površin. Zmogljiv motor in veliko udobja: to je traktor AL-KO. Ko se usedete na ta traktor, nimate nobene želje več, da bi svoj vrt kosili s kakim drugim strojem. Posebna prednost: z obsežnim traktorskim priborom in razširitvami, npr. kompletom za mulčenje, pripravo za odlaganje redi ali snežnimi plugi, lahko svojo traktorsko kosilnico uporabljate na različne načine.

 

Tehnične podrobnosti traktorske kosilnice T16-105.6 HD V2

Za pogon traktorske kosilnice solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2 služi zračno hlajen motor Briggs & Stratton z močjo 9,1 kW. Višino rezanja je mogoče nastavljati v 7 stopnjah od 30 do 90 mm. Z rezalnim mehanizmom širine 105 cm in dvema nožema je mogoča košnja tudi večjega vrta. Z enostavnim posegom je rezalni mehanizem mogoče odstraniti zaradi vzdrževanja ali pri odstranjevanju snega v zimskem času.
Tog in robusten okvir iz C-profila v kombinaciji s kroglično uležajenim rezalnim mehanizmom z le malo vibracijami zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorja solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2. Mehanizem za električno praznjenje koša 310 l je mogoče vgraditi naknadno. Kot opcijo je na to traktorsko kosilnico mogoče namestiti sprednji odbijač. Zadnja kolesa velikosti 20 zagotavljajo dober stik s podlago in vožnjo na vsakem terenu. Vgrajeni žarometi tudi v temi zagotavljajo odlično delovno osvetlitev, npr. pri odstranjevanju snega v zgodnjem jutru.

 

Nakup T16-105.6 HD V2 in druge možnosti

Traktorsko kosilnico solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2 naj vam dostavi specializirani prodajalec AL-KO in jo pripravi za takojšnjo uporabo: to omogoča naša premium storitev dostave. Vstopite še danes v novo ero košnje in naročite traktorsko kosilnico solo® by AL-KOT16-105.6 HD V2 v naši spletni trgovini.
Če želite traktorsko kosilnico z motorjem AL-KO Pro, priporočamo model T15-105.6 HD-A. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.