Akcija!

PREMIUM pro 5252 VS-B

 859,90

  • Posebno velika širina reza 51 cm in funkcija stranskega izmeta
  • Energijsko varčen, brezstopenjsko spremenljiv pogon
  • Priključek krmila, nastavitev višine in sprednji ročaj iz čvrstega aluminija
  • Kokpit z gumijastim oprijemom in lahko dostopnimi komandami
  • Zelo visoko ohišje kosilnice za najboljše možne rezultate lovljenja in košnje
  • Izjemno velika škatla za zbiranje blaga z indikatorjem nivoja za dolge intervale košnje

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 127680 Kategorije: , ,

Opis

Premium košnja z našo bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 5252 VS-B

Ta bencinska kosilnica navduši v vsaki podrobnosti. Kakovost in vzdržljivost sta s tem izdelkom zagotovljena zahvaljujoč vodilnim ciljem “proizvedeno v Nemčiji” in “made in Austria”. Zanesljivost in največje možno udobje solo 5252 VS-B nista tuja. To ga v svojem razredu odlikuje z veliko širino reza 51 cm.

Udobje se ujema z vrhunsko tehnologijo

Zelo visoka, izjemno velika – to je osnova tehnologije MaxAirflow. Izjemno visoko ohišje iz jeklene pločevine in izjemno velik izmetni kanal povečata pretok zraka za 42 %. Posledično se v nasprotju s standardno kosilnico pokošena trava ne prenaša plosko v zbiralnik trave, ampak se izvrže po visoki poti. Na ta način se lovilna škatla učinkovito napolni od zadaj, ne da bi se izmetni kanal zamašil. Zaradi bolje napolnjene posode za zbiranje trave jo je treba manj pogosto prazniti, delo pa je mogoče opravljati učinkoviteje in na način, ki prihrani čas.

Motor Briggs & Stratton z močjo 2,7 kW zagotavlja potrebno moč pri košnji velikih površin trave do 1800 m². Zahvaljujoč funkciji 4INONE so s to bencinsko kosilnico mogoči košnja, lovljenje, mulčenje in stranski izmet. Uporaba številnih aluminijastih komponent kot npr B. priključek krmila, sprednji ročaj in nastavitev višine krmila naredijo to kosilnico s širino košnje 51 cm bolj vzdržljivo.

Velika kolesa XXL, pritrjena na kroglični ležaj, in ergonomsko oblikovano krmilo z vrhunskim kokpitom povečujejo udobje pri upravljanju solo z AL-KO 5252 VS-B. Pri tem pomagata gumijasti oprijem in pregleden kokpit. Vozite zelo udobno z brezstopenjskim kolesnim pogonom – idealno za individualno prilagajanje vašim lokalnim razmeram.

Kupite bencinsko kosilnico solo znamke AL-KO 5252 VS-B & alternative

Preprosto kupite bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 5252 VS-B v naši spletni trgovini s prvovrstno storitvijo ali poiščite prodajalca v vaši bližini. Če želite kosilnico s super priročnim električnim zagonom, priporočamo solo AL-KO 5271 VS-B (št. art. 127609) Naše prednosti za vas