Akcija!

PREMIUM pro 4752 VS-B

 799,90

  • Udoben, nastavljiv variabilen pogon koles za udobno košnjo
  • Dolga življenjska doba zaradi aluminijastih pritrdilnih nastavkov ročaja in aluminijastega sprednjega nosilnega ročaja
  • Upravljalna plošča, z gumo prevlečeno območje ročaja in lahko dosegljivi upravljalni elementi
  • Posebej visoko aerodinamično ohišje omogoča zelo učinkovito košnjo in prestrezanje trave
  • S funkcijo stranskega izmeta
  • Centralno nastavljanje višine rezanja z eno roko
  • Koš 70 l s prikazovalnikom polnitve

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 127679 Kategorije: , ,

Opis

Premium košnja z našo bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 4752 VS-B

Ta bencinska kosilnica navduši v vsaki podrobnosti. Kakovost in vzdržljivost sta s tem izdelkom zagotovljena zahvaljujoč vodilnim ciljem “proizvedeno v Nemčiji” in “made in Austria”. Zanesljivost in največje možno udobje ni tuja za solo 4752 VS-B. In ga odlikuje v svojem razredu.

Dobra košnja s tehnologijo MaxAirflow

Zelo visoka, izjemno velika – to je osnova tehnologije MaxAirflow. Izjemno visoko ohišje iz jeklene pločevine in izjemno velik izmetni kanal povečata pretok zraka za 42 %. Posledično se v nasprotju s standardno kosilnico pokošena trava ne prenaša plosko v zbiralnik trave, ampak se izvrže po visoki poti. Na ta način se lovilna škatla učinkovito napolni od zadaj, ne da bi se izmetni kanal zamašil. Zaradi bolje napolnjene posode za zbiranje trave jo je treba manj pogosto prazniti, delo pa je mogoče opravljati učinkoviteje in na način, ki prihrani čas.

Motor Briggs & Stratton z močjo 2,7 kW zagotavlja potrebno moč pri košnji velikih površin trave do 1400 m² in oskrbuje tudi z energijo za kolesni pogon s spremenljivimi nastavitvami hitrosti. Zahvaljujoč funkciji 4INONE so s to bencinsko kosilnico mogoči košnja, lovljenje, mulčenje in stranski izmet. Velika kolesa XXL s krogličnimi ležaji in ergonomsko oblikovano krmilo z vrhunskim kokpitom povečujejo udobje pri upravljanju solo z AL-KO 4752 VS-B. Pri tem pomagata gumijasti oprijem in pregleden kokpit. Uporaba številnih aluminijastih komponent kot npr B. priključek krmila, sprednji ročaj in nastavitev višine krmila naredijo to kosilnico s širino košnje 46 cm bolj vzdržljivo.

Kupite bencinsko kosilnico solo znamke AL-KO 4752 VS-B in alternative

Preprosto kupite bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 4752 VS-B v naši spletni trgovini s prvovrstno storitvijo ali poiščite prodajalca v vaši bližini. Če želite kosilnico z izjemno priročnim električnim zagonom, priporočamo solo AL-KO 4751 VSI-B (št. art. 127608)