Akcija!

PREMIUM pro 4751 VSI-B

 949,90

  • Udoben, nastavljiv pogon koles za udobno košnjo
  • Udoben električni zagon s ključem
  • Posebej visoko aerodinamično ohišje omogoča zelo učinkovito košnjo in prestrezanje trave
  • Lahka XXL-kolesa za boljše napredovanje
  • Dolga življenjska doba zaradi aluminijastih pritrdilnih nastavkov ročaja in aluminijastega sprednjega nosilnega ročaja
  • Upravljalna plošča, z gumo prevlečeno območje ročaja in lahko dosegljivi upravljalni elementi
  • Centralno nastavljanje višine rezanja z eno rok
  • Koš 70 l s prikazovalnikom polnitve
Kataloška št: N/A Šifra: 127608 Kategorije: , ,

Opis

Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 4751 VSI-B

Bencinske kosilnice solo® by AL-KO prepričajo v vseh svojih podrobnostih. Ta model je dodatno opremljen še z električnim sistemom za preprost zagon motorja. Kakovost in obstojnost sta pri teh izdelkih zagotovljeni zahvaljujoč izvoru: „načrtovano v Nemčiji” in „izdelano v Avstriji”. Zanesljivost je beseda, ki se kosilnici solo® by 4751 VSI-B odlično prilega.

 

Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice 4751 VSI-B

S širino rezanja 46 cm je bencinska kosilnica 4751 VSI-B idealen pripomoček za košnjo srednje velikega in velikega vrta do 1.400 m². Višino rezanja je mogoče nastaviti centralno od 30 mm do 80 mm. Motor Briggs & Stratton z močjo 2,6 kW je več kot dovolj zmogljiv za košnjo velikih travnatih površin in pogon koles z nastavljivo hitrostjo. Funkcija 4-v-1 te bencinske kosilnice omogoča košnjo, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Velika, lahko tekoča kroglično uležajena XXL-kolesa in ergonomsko oblikovan ročaj povečujejo udobje pri uporabi kosilnice solo® by AL-KO 4751 VSI-B. K udobju pripomoreta tudi z gumo prevlečeno območje ročaja in pregledna upravljalna plošča. Aerodinamična oblika ohišja iz jeklene pločevine omogoča zelo učinkovito prestrezanje pokošene trave. Trava se zbira v košu iz tkanine s prostornino 70 l. Posebna odlika je električni zagon s ključem. Eno polnjenje akumulatorja zadostuje za eno sezono (do 150 zagonov)

 

Nakup bencinske kosilnice 4751 VSI-B in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico 4751 VSI-B preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica 4758 VSI-B je učinkovit, cenovno ugoden pripomoček pri negi vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico s širino rezanja 51 cm? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico 5251 VS-B.