Potopna tlačna črpalka AL-KO DIVE 5500/3

 189,90

  • 3-stopenjska črpalna enota: velik pretok do 5.500 l/h, višina črpanja maks. 30 m
  • Gred motorja iz plemenitega jekla za dolgo življenjsko dobo
  • 4-kratni tesnilni sistem v visokotlačnem območju
  • Potopna in vrtna črpalka v eni napravi
  • Motor s termično zaščito, brez vzdrževanja

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 113036 Kategoriji: ,

Opis

Ta potopna tlačna črpalka združuje prednosti vrtne in potopne črpalke, to pomeni večjo zmogljivost črpanja pri konstantno visokem tlaku.

 

Potopna tlačna črpalka AL-KO Dive 5500/3: dve vodni črpalki v eni napravi

Črpanje in prečrpavanje iz posod, črpanje (porabne) vode iz vodnjaka, jaška in drugih posod za vodo, obratovanje z namakalnimi napravami, napajanje kompleksnih namakalnih sistemov za namakanje do avtomatizirane oskrbe hiše v povezavi z napravo Hydrocontrol – potopne tlačne črpalke AL-KO združujejo prednosti vrtnih in potopnih črpalk v eni napravi.
S potopno tlačno črpalko AL-KO Dive 5500/3 lahko svoje žejno rastlinje končno napajate neposredno iz vodnjaka ali cisterne. Posebna prednost te potopne tlačne črpalke je velika zmogljivost črpanja pri konstantno visokem tlaku. Zahvaljujoč 3-stopenjski črpalni enoti ima črpalka zmogljivost črpanja 5.500 l/h in višino črpanja 30 m. Zaradi tolikšne moči in zmogljivosti lahko hkrati napajate celo več namakalnih sistemov hkrati. Na izhod črpalke je mogoče priključiti gibko cev 1 (33,3 mm).

 

Tehnične podrobnosti potopne tlačne črpalke AL-KO Dive 5500/3

Potopno tlačno črpalko Dive 5500/3 je zahvaljujoč praktičnemu vgrajenemu ročaju, 10 m dolgemu električnemu kablu in majhni masi samo približno 9,5 kg mogoče uporabljati za črpanje vode kot prenosno ali kot stacionarno napravo. Proti koroziji odporni materiali, npr. plemenitega jeklo, in sestavni deli, ki ne potrebujejo vzdrževanja, so zagotovilo za nemoteno delovanje črpalke. Edinstveni tesnilni sistem, sestavljen iz keramičnega aksialnega tesnila v visokotlačnem območju in trikratnega tesnjenja na gredi motorja, učinkovito varuje pogon in elektronsko enoto pred vdorom vode. To je pomembno tudi, kadar potopna tlačna črpalka AL-KO Dive 5500/3 ni priključena kot običajna vrtna črpalka nad površino zemljišča, ampak deluje neposredno v vodi. Pri potopni tlačni črpalki AL-KO Dive 5500/3 je vhod v črpalko dodatno opremljen s sitom iz nerjavnega plemenitega jekla, ki varuje notranjost črpalke pred nečistočami. Tudi gred motorja je iz kakovostnega plemenitega jekla in to zagotavlja še posebej dolgo življenjsko dobo.
Z močnim motorjem 800 W in 3-stopenjsko črpalno enoto se doseže zmogljivost črpanja do 5.500 l/h in s tem je izčrpanje vode opravljeno že v kratkem času. Črpalka je predvidena za potopno globino do 7 m in dosega višino črpanja 30 m. Maksimalni premer zrn je 0,5 mm. Na izhod črpalke je mogoče preprosto priključiti gibko cev 1″ (33,3 mm).
Opomba: potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno vodo do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.

 

Kupite potopno tlačno črpalko AL-KO Dive 5500/3

Kupite potopno tlačno črpalko AL-KO Dive 5500/3 preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Potopna črpalka AL-KO je učinkovit pripomoček pri črpanju vode iz vodnjakov, jaškov ali pri napajanju namakalnih sistemov.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite še druge potopne tlačne črpalke, npr. AL-KO DIVE 6300/4 ali črpalko za globok vodnjak AL-KO TBP 6000/7 posebej za globoke in ozke vrtine, vodnjake in jaške.