KOSILNICA AL-KO 51.0 SP-B COMFORT

 579,90

  • Samohodna z 1 prestavo
  • Večja širina rezanja za še učinkovitejše delo
  • Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj
  • XXL-kolesa za boljše napredovanje
  • Udobno nastavljanje višine rezanja

Ni na zalogi

Kataloška št: 119943 Šifra: 119943 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Visoka stopnja inovativnosti in moderna oblika. Vse to je združeno v naših bencinskih kosilnicah „Comfort”, ki so odličen pripomoček pri negi trate.

 

Bencinska kosilnica Comfort 51.0 SP-B Plus

Lepa in udobna za uporabo, tako se predstavi bencinska kosilnica AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus. Razvita v Nemčiji, izdelana v Avstriji: to je kosilnica najvišje kakovosti. Zaradi moderne oblike je v vsakem vrtu prava paša za oči. Zaradi izbranih sestavnih delov in materialov je življenjska doba bencinske kosilnice zelo doga. S kosilnicami serije „Comfort” je košnja pravi užitek.

 

Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice Comfort 51.0 SP-B Plus

S širino rezanja 51 cm bencinska kosilnica Comfort 51.0 SP-B Plus omogoča učinkovito košnjo tudi na velikem vrtu (do 1800 m²). Nastavljanje višine rezanja je centralno s 7 stopnjami od 30 mm do 80 mm. Motor Briggs&Stratton z močjo 2,3 kW in zgoraj nameščenimi ventili se odlikuje z izrednim izkoristkom, zato ima večjo zmogljivost pri manjši porabi goriva. Zahvaljujoč pogonu XXL-koles z eno prestavo košnja poteka hitro in učinkovito. Funkcija 4-v-1 omogoča izmet zadaj, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj poveča udobje pri delu. Posebej visoko ohišje iz jeklene pločevine s tehnologijo MaxAirflow omogoča polnjenje koša 60 l s prikazovalnikom polnitve do vrha, zato koša ni treba pogosto prazniti.

 

Nakup bencinske kosilnice Comfort 51.0 SP-B Plus in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico Comfort 51.0 SP-B Plus preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica Comfort 51.0 SP-B Plus je učinkovit pripomoček pri negi vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico brez strajnskog izmeta? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico Comfort 51.0 SP-B. .

Dodatne informacije

Teža 39,9 kg