EASYpro 4712 SP-A

 439,90

  • Ohišje MAX AIRFLOW za najboljše rezultate košnje in lovljenja
  • Koš s prikazovalnikom polnitve, prostornino 60 l in veliko odprtino za praznjenje
  • 3 v 1 funkciji: košnja, lovljenje in mulčenje
  • Centralna nastavitev višine košnje
  • Pogon na zadnja kolesa 1 hitrost
  • Kolesa s krogličnimi ležaji za enostavno potiskanje

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 127640 Kategorije: , ,

Opis

Košnja namesto napornega dela s solo® by AL-ko bencinsko kosilnico 4712 SP-A

Zahvaljujoč zanesljivemu in energetsko varčnemu 1-stopenjskemu kolesnemu pogonu je ta kosilnica idealen partner za velike vrtove do približno 1400 m.

Dobro kosite s tehnologijo MAX AIRFLOW

Zelo visoka, izjemno velika – to je osnova tehnologije MaxAirflow. Zaradi izredno visokega ohišja iz jeklene pločevine in izjemno velikega izmetnega kanala se pretok zraka poveča za približno 42 %. V nasprotju s standardnimi kosilnicami se pokošena trata ne prevaža ravno v zbiralnik trave, ampak se vrže na visoko pot. To učinkovito napolni zbiralno škatlo od zadaj, ne da bi zamašilo izmetni kanal. Motor

AL-KO Pro 145 QSS z močjo 2,1 kW s tehnologijo OHV dosega odličen izkoristek s svojimi nadglavnimi ventili in je zaradi sistema hitrega zagona še posebej enostaven za zagon. Velika kolesa s krogličnimi ležaji in ergonomsko oblikovano krmilo povečujejo udobje pri upravljanju solo® by AL-KO 4712 SP-A. Funkcija 3INONE omogoča, da je kosilnica vsestranska: košnja, lovljenje in mulčenje.

Kupite bencinsko kosilnico 4712 SP-A in druge možnosti

Preprosto kupite bencinsko kosilnico 4712 SP-A v naši spletni trgovini ali poiščite prodajalca v vaši bližini. Bi radi bencinsko kosilnico s še večjo širino košnje? Potem priporočamo bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 5210-SP-A (št. artikla 127582)