Traktorska kosilnica solo® by AL-KO T 15-93.9 HDS-A

 2.699,90

  • Največje udobje zahvaljujoč preglednemu upravljanju
  • Mulčenje kot opcija s klinom za mulčenje
  • Zanesljiv rezalni mehanizem z dvema kroglično uležajenima nožema
  • Široka kolesa za odličen stik s podlago
  • Enostavna preureditev za uporabo pozimi (snežni plug)
Kataloška št: N/A Šifra: 127574 Kategorija:

Opis

Odkrijte lepe strani košnje z našo traktorsko kosilnico solo® by AL-KO. Mala traktorska kosilnica T15-93.9 HDS-A Comfort je idealen pripomoček za nego srednje velikega vrta.

 

Mala traktorska kosilnica T15-93.9 HDS-A Comfort

Kakovostni sestavni deli, razviti v Nemčiji in izdelani v Avstriji: to je prednost male traktorske kosilnice T15-93.9 HDS-A Comfort. S to zmogljivo traktorsko kosilnico je košnja velike površine učinkovita in zlasti zelo udobna. Zaradi obsežnega pribora, npr. kompleta za mulčenje, odlagalnika redi, snežnega pluga itd., in lahko odstranljivega rezalnega mehanizma je traktorska kosilnica vsestransko uporaben stroj poleti in pozimi. Kdor išče traktorsko kosilnico, ki je primerna za razne vrste dela, bo s tem izdelkom zagotovo zadovoljen.

 

Tehnične podrobnosti male traktorske kosilnice T15-93.9 HDS-A Comfort

Vstopni model traktorske kosilnice iz serije Comfort je s svojo širino rezanja 95 cm izjemno primeren za hitro in učinkovito košnjo velikega vrta. Pogon traktorske kosilnice T15-93.9 HDS-A Comfort je izveden z robustnim motorjem AL-KO Pro 450 z močjo 8,5 kW. Višino rezanja je mogoče z enim ročajem nastavljati v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Obstojen rezalni mehanizem iz jeklene pločevine vsebuje dva noža, ki zagotavljata čisto rezanje trave. Mehanizem je mogoče preprosto odstraniti. Na sprednjo stran male traktorske kosilnice T15-93.9 HDS-A Comfort je pozimi mogoče namestiti snežni plug. Velike pnevmatike z velikostjo do 18 zagotavljajo dober stik s podlago in zanesljivo napredovanje na vsakem terenu in podlagi. Ta traktorska kosilnica izmetava pokošeno travo na stran. K še večjemu udobju pripomorejo tudi odlično oprijemljiv volan in pregledni upravljalni elementi.

 

Nakup traktorske kosilnice T15-93.9 HDS-A Comfort in druge možnosti

Mala traktorska kosilnica T15-93.9 HSD-A Comfort je idealen pripomoček za nego velike travne površine. Udobna, učinkovita in z odličnimi rezultati dela: z njo odkrijete lepe strani košnje. Če iščete traktorsko kosilnico s širino rezanja 103 cm, vam priporočamo model T16-103.7 HD V2 Comfort. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.