Akcija!

LSV 560/8

 649,90

  • Stoječi cepilec drv
  • Za dolžino polen do 103 cm in z veliko cepilno silo 8,0 t  Električni priključek 400 V
  • Dvoročno varnostno upravljanje
  • 3-stopenjsko nastavljanje višine mize za boljšo prilagodljivost
  • Čvrsta, toga konstrukcija za večjo varnost in dolgo življenjsko dobo

Na voljo po naročilu

Šifra: 113789 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Prilagodljiv, natančen in močan: stoječi (navpični) cepilec drv AL-KO je zelo primeren zlasti za cepljenje velikih kosov lesa.

 

Cepilec drv AL-KO LSV 560/8

S stoječimi cepilci drv AL-KO je cepljenje velikih kosov lesa preprosto opravilo. Profesionalno dvoročno upravljanje in vgrajena držala za les zagotavljajo varnost pri delu in omogočajo natančno cepljenje polen. Držala služijo za natančno vpenjanje tudi tankega ali poševno odžaganega kosa lesa. Obstojni in kakovostni materiali ter večkrat zavarjeni sestavni deli so zagotovilo za dolgo življenjsko dobo tega navpičnega cepilca drv.

 

Tehnične podrobnosti cepilca drv AL-KO LSV 560/8

Stoječi cepilec drv AL-KO LSV 560/8 cepi polena z dolžino do 103 cm. 3-stopenjsko nastavljanje višine mize omogoča enostavno cepljenje polen tudi z dolžino do 81 cm oz. do 56 cm. Pri tem doseže cepilno silo do 8,0 t. Zelo kakovostna hidravlična črpalka omogoča stalno zmogljivost pri maksimalnem tlaku. Zaradi njegove čvrste konstrukcije in uporabe zelo kakovostnih materialov je masa cepilca drv AL-KO 560/8 približno 103 kg. Za napajanje stoječega cepilca drv je potreben električni priključek 400 V (trifazna napetost), moč motorja je 3300 W. Čvrsto podvozje s širokimi pnevmatikami omogoča preprost transport cepilca tudi na neravni podlagi.
Kljub varnostnemu dvoročnemu upravljanju in s tem zmanjšani nevarnosti pri delu vam priporočamo, da pri uporabi cepilca nosite varnostne čevlje, zaščitna očala in delovne rokavice. Pri uporabi postavite cepilec drv na čvrsto in ravno podlago.

 

Nakup cepilca drv AL-KO LSV 560/8 in druge možnosti

Cepilec drv AL-KO LSV 560/8 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealen pripomoček za cepljenje polen do dolžine 103 cm.
Če želite cepiti polena s cepilno silo do največ 6,0 t (230 V), vam priporočamo stoječi cepilec drv AL-KO LSV 550/6.