Akumulatorska kosilnica solo by AL-KO 4237 Li P

 599,90

  • Močna akumulatorska kosilnica 42 V iz družine PowerFlex.
  • Robustno ohišje iz jeklene pločevine za daljšo življenjsko dobo, s trdnim sprednjim ročajem
  • Optimalna košnja in prestrezanje zaradi aerodinamičnega ohišja
  • Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj z udobnim držalom
  • Centralno nastavljanje višine rezanja z enim ročajem

Na voljo po naročilu

Kataloška št: N/A Šifra: 127537 Kategoriji: ,

Opis

Zelena košnja na prihajajoči stopnji tehnike: tiha in brez izpušni plinov To so osrednje značilnosti akumulatorskih kosilnic solo by AL-KO, našega paradnega konja na področju akumulatorske košnje”.

 

Akumulatorska kosilnica solo by AL-KO 4237 Li P iz družine PowerFlex

Inovativna akumulatorska tehnika, razvita v Nemčiji in izdelana v Avstriji: solo by AL-KO 4237 Li P prepriča s perfektnimi rezultati košnje v priznani kakovosti solo by AL-KO. Tiho in brez izpušnih plinov opravlja robustna akumulatorska kosilnica svoje delo v domačem vrtu. Intuitivno upravljanje zahvaljujoč izbranim sestavnim delom poteka na najvišjem nivoju. V kompletu z akumulatorjem in polnilnikom.

 

Tehnične podrobnosti akumulatorske kosilnice solo by AL-KO 4237 Li P

Zaradi širine rezanja 42 cm je akumulatorska kosilnica solo by AL-KO 4237 Li P primerna za učinkovito košnjo do 600 m² travne površine. Višino rezanja je s preprostim ročajem mogoče centralno nastavljati od 30 mm do 80 mm. Močan akumulator 42 V se napolni v približno 150 minutah. Z maso 26 kg je ta kosilnica najlažja med 4 akumulatorskimi kosilnicami AL-KO Powerflex. Čvrsto ohišje iz jeklene pločevine podaljša življenjsko dobo akumulatorske kosilnice. Ergonomsko oblikovan ročaj, obložen z gumo, in lahko tekoča XL-kolesa pripomorejo, da je delo s kosilnico neutrudljivo. Aerodinamično ohišje zagotavlja enakomerno polnjenje koša iz tkanine 70 l. Brezkrtačni motor se odlikuje z daljšo življenjsko dobo in večjo močjo. Udoben električni zagon in čvrst sprednji ročaj sta še dve prednosti, ki pripomoreta k udobju pri delu.
En akumulator, številne vrtne in gozdarske naprave: solo by AL-KO 4237 Li P je član družine PowerFlex. Če že imate kako drugo napravo PowerFlex, pripadajoč akumulator preprosto vstavite v svojo akumulatorsko kosilnico. Vaša prednost: naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator za to vrtno napravo.

 

Nakup solo by AL-KO 4237 Li P in druge možnosti

solo by AL-KO 4237 Li P lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je perfekten izdelek za vas, če iščete okretno akumulatorsko kosilnico. Če iščete akumulatorsko kosilnico za mulčenje in/ali izmet na stran, vam priporočamo solo by AL-KO 4757 Li SP.