AL-KO MOTORNE ŽAGE

Bencinske verižne žage: širok izbor žag

Od kompaktnih žag za domačo uporabo do visoko zmogljivih žag za profesionalno uporabo – vse to ponuja raznolika paleta motornih žag blagovne znamke solo by AL-KO. Vse žage odlikuje enaka visoka kakovost, varnost in prijaznost do uporabnika. Zmogljivi dvotaktni motorji in dodatki za rezanje, ki se popolnoma prilegajo  modelu, vedno zagotavljajo visok navor in čiste rezultate rezanja.

Kompaktne verižne žage
Zmogljive bencinske verižne žage solo by AL-KO za preudarnega uporabnika ne navdušijo le z visoko zmogljivim pogonskim mehanizmom. Odlikuje jih kvaliteten nanos niklje-silicija  v valju motoraj, kar se uporablja v številnih modelih. Žage odlikujejo popolna lega v roki, enostavno za  vzdrževanje prijazno zasnovo ter sistemom za mazanje verige in tirnic. Zahvaljujoč  zmogljivosti žaganje drv, gradnja z lesom ali podiranje majhnih do srednje velikih dreves za te vsestranske žage sploh ne predstavlja težav, ker robustna in hkrati lahka zasnova žag omogoča udobno delo tudi v težkih razmerah.

Univerzalne in profesionalne verižne žage
Zahvaljujoč najvišji kakovosti, popolnemu razmerju med močjo in težo ter optimalni enostavnosti uporabe univerzalne in profesionalne žage ponujajo najboljše pogoje za najboljše rezultate – tudi v komercialni uporabi. Profesionalni rezalni pripomočki, izboljšan pretok zraka, bočni napon verige in visokokakovostni uplinjač s kompenzatorjem so še dodatne prednosti teh naprav – tako kot magnezijeva ročična gred, vrhunska ergonomija, visoko pospeševanje in učinkovito blaženje vibracij. Tridelna kovana ročična gred zagotavlja tudi maksimalno odpornost proti obrabi.

VERIŽNE ŽAGE

  Dvojna varnost


  Sistemska zavora in zaščita za roke s hitro zaustavitvijo verige zagotavljata v vsaki situaciji najvišjo stopnjo zaščite – za udobno delo brez nesreč.

  Popoln prijem


  Zaradi svoje uravnotežene teže se verižne žage AL-KO dobro prilegajo roki. Vgrajeno blaženje vibracij (pri bencinskih modelih) zagotavlja udobno delo.

  Preprosto upravljanje in vzdrževanje

  Samodejno mazanje verige in kontrolno okence na oljnem rezervoarju olajšata vzdrževanje električnih in akumulatorskih verižnih žag. Filter za zrak na bencinskih verižnih žagah lahko preprosto odstranite in očistite.

  Related posts