AL-KO KOSILNICE

Za popolno negovano trato

Pri podjetju AL-KO poiščite pravo kosilnico za svojo trato in izkoristite več kot 50 let izkušenj na področju vrtne tehnike, nemškega razvoja izdelkov in lastne proizvodnje številnih kosilnic v Avstriji. Poseben poudarek dajemo enostavnemu upravljanju, napredni tehnologiji, sodobnemu dizajnu in inovativnim lastnostim izdelkov. Funkcije, kot so nastavitev višine košnje, pogon na kolesa, zagon s ključem, aerodinamični zbiralniki, gladko delujoča kolesa s krogličnimi ležaji in vgrajena funkcija mulčenja, to prepričljivo dokazujejo.

AL-KO & SOLO by AL-KO

  Vaše prednosti

  Preprosto rokovanje

  Centralna nastavitev višine rezanja zagotavlja odlične rezultate košnje že v kratkem času. Ustrezno višino rezanja preprosto in hitro nastavite z ročico.

  Mulčenje po želji

  Preprosto in brez uporabe orodja vstavite klin za mulčenje in pri košnji razporejajte drobno pokošeno travo po trati; ta učinkuje kot naravno gnojilo.

  Preprosto napredovanje

  Obloge koles na bencinskih kosilnicah AL-KO prizanašajo trati in skrbijo za optimalno priročnost pri košnji. Pogon zadnjih koles velikosti XL in XXL zagotavlja najboljši stik s trato.

  Polni koš, manj prekinitve

  S tehnologijo MaxAirflow se pokošena trava odlaga tudi v zadnji del koša, zato se koš povsem napolni in ga je treba manj pogosto prazniti.

  Prikazovalnik polnitve

  Velik, aerodinamičen koš iz umetne mase z veliko prostornino ne prepriča samo z velikostjo, ampak z vgrajenim prikazovalnikom polnitve tudi opozori, kdaj je treba izprazniti koš. Z vgrajenim nastavkom koša odstranite tudi travo iz izmetnega kanala.

  Preprosto obešanje in praznenje

  Adijo bolečine v hrbtu in stisnjeni prsti. Zaradi pritrditve EasyClick z vodilno tirnico je odstranjevanje in pritrjevanje koša  kot otroška igra.

  Optimalno upravljanje

  Preklopna ročica in udobna armaturna plošča z mehkim ročajem (odvisno od modela) znatno olajšata košnjo. Še prijetnejša je košnja s kolesnim pogonom oziroma funkcijo VarioSpeed (odvisno od modela), ki hitrost kosilnice prilagaja hitrosti hoje.

  Varnost na prvem mestu

  Za preprečitev nenamernega zagona so vse kosilnice opremljene z varnostnim ključem. Motor se zažene šele, ko vtaknete in zasučete ključ. Ko ključ izvlečete, kosilnico lahko brez skrbi odložite.

  Vse v ročaju

  Integriran sprednji ročaj ni idealen le pri dvigovanju kosilnice čez stopnice ali ovire. Olajša tudi transport ali shranjevanje naprave.

  Nikoli več menjave olja!

  Zahvaljujoč inovativni sestavi in optimiziranemu zračnemu hlajenju porabijo motorji Briggs & Stratton EXi in Instart bistveno manj olja kot primerljivi 4-taktni motorji. Zaradi manjšega segrevanja se mazalne lastnosti olja ohranijo veliko dlje, tako da namesto zamenjave zadostuje dolivanje olja.

  Vse pod nadzorom

  S preprostim pritiskom na gumb lahko odčitate trenutno stanje napolnjenosti akumulatorja. Zahvaljujoč Li-ionski tehnologiji ga lahko kadarkoli in hitro ponovno napolnite. Celotno polnjenje traja približno uro in pol.

  Najbolši rezultati

  Ne glede na to, čemu dajete prednost – košnji, prestrezanju, mulčenju ali izmetu na stran: inovativna ohišja naših kosilnic vam zagotavljajo najboljše rezultate pri negovanju trate. Bogata ponudba dodatkov je kos prav vsem zahtevam.

  Related posts