OLJA IN MAZIVA

Kmetijska mehanizacija TOTI TRADE d.o.o., smo pooblaščeni prodajalec vrhunskega olja REPSOL, ki je visoko priznano in kvalitetno olje na vseh področjih kmetijstva, moto športa, avto športa, in čistil oziroma avto kozmetike!

 

 

 

Seveda pa držimo tudi druge znamke olj, po originalih različnih proizvajalcev strojev in traktorjev!!!

HONDA OLJE ( vsi HONDA STROJI IN KOSILNICE),

BRIGGS & STRATTON ( ZA original motorje B&S),

AGIP OLJA ( ACME, LOMBARDINI),

SDF OLJE ( SAME,DEUTZ,LAMBORGHINI,HURLIMANN),

AMBRA OLJE ( NEW HOLLAND),

ORLEN OLJE ( URSUS)

Po novih normativih in predpisih zakonodaje, so morali proizvajalci strojev in traktorjev umakniti direktivo, da se lahko v njihove proizvode vlivajo le njihova original olja, pač pa morajo vsi proizvajalci olj označiti ustrezno specifikacijo olj, tako da lahko vsak kdo po svoji volji odloči katero olje ustreza in katero olje bo uporabljal!

S tem je omogočeno da stranke kupijo neoriginal olje, ki je seveda cenejše in s tem posledično omogočena redna menjava olj in boljše delovanje motorjev, ker če imamo v motorju original olje več ur kot predpisuje proizvajalec stroja v samem motorju, nismo naredili nič dobrega, saj ni nujno da je original olje dovolj kvalitetno da bi zdržalo več ur kot je predpisano!

Sami se poslužujemo kvalitetnega olja REPSOL, kateremu smo znižali prodajno ceno, katera je dostopna in konkurenčna tudi manj kvalitetnim oljem!

Za več informacij in nasvetov se posvetujte s prodajalcem!

Pokličete nas lahko na 040 789 012 ali 040 789 013 .

Related posts